Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
Miloš Tranta píše:Nevím, jak to co nejjednodušeji provést, jakým posypovým matriálem, který bude vypadat jako kamení a kde ho mohu obstarat.
Martin HO píše:
Dobrá rada : odkaz je dlouhodobě ve výstavbě.
Zdenek Valter píše:Tomáš Polák má sice stránky ve výstavbě, ale komunikuje, je téměř na každé burze.
Takže pokud máš potřebu některého z jeho produktů, neváhej jej kontaktovat využij třeba mail.
boy.rough píše:..... protože jsem mu psal na mail, aby navštívil tyto stránky, tuto diskuzi (on totiž sháněl informace na modelbazaru)
Tak se cítím trochu ukřivděný za to, že dávám tedy ty dobré rady, ale to mě vždy brzy přejde.
Jen je občas potřeba projet si odkazy a zjistit který je funkční a který ne.
...
Jarda H. píše:boy.rough píše:..... protože jsem mu psal na mail, aby navštívil tyto stránky, tuto diskuzi (on totiž sháněl informace na modelbazaru)
Tak se cítím trochu ukřivděný za to, že dávám tedy ty dobré rady, ale to mě vždy brzy přejde.
Jen je občas potřeba projet si odkazy a zjistit který je funkční a který ne.
...
Tak to jsme byli (minimálně) dva, co mu doporučili stejnou věc - místní diskuzní fórum![]()
Navíc jsem Milošovi poslal na mail nějaké informace a odkazy. Časem se tu Miloš zorientuje a bude to OK ! Takže boy.rough vydrž
, neboť klasik říká : Dobrá rada nad zlato !
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků