Takže kácení a řezání skříní předběžně domluveno.Nevím,zde se povedou vyrobit rámy do konce roku,ale zase to bude i s vitrínou.Nicméně mi to dává prostor,přemýšlet o konečné podobě přístavby.

Poslední varianta vypadá jak je patrné z obrázku,pracovní plocha by se zmenšila a přístup by byl hned za dveřmi,ale ty mají zámek,takže by nehrozilo,že by mě někdo srazil ze židle.Sice bych musel s kolejemi klesat a stoupat,ale to bych snad nějak přežil.

Ta kusá kolej ve výhybně vznikla proto,že mi zbyla jedna pravá veksle,ale klidně ji mohu vrazit do SN.Viditelná část by byla od zelené hranice doleva,pochopitelně ne koleje ve SN.Teď už jen vyřešit dilema,jaký motiv od výhybny směrem ke zdi,nabízí se 2 varianty.
1/opěrná zeď podél kolejí,příměstské nádraží,nad SN vybudovat část města-levnější varianta,složitější řešení vzhledem k osvětlení budov,protože to bude v podstatě dekl,který v případě nehody bude muset býti sejmutelný
2/opěrná zeď,malé nádražíčko,skála stoupající do výše,les -jednodušší avšak dražší varianta vzhledem k počtu stromů
Přiznám se bez mučení,že mě hodně oslovilo kolejiště kolegy z Německa.
http://stummiforum.de/viewtopic.php?f=5 ... =rheingold
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.