xxvojtikxx píše:...že to asi nebude podle normy Zababova.
BTW: Zababov zdaleka není jediná možnost modulaření (vlastní norma Zababova pokud jde o rozhraní modulů vlastně neexistuje, rozhraní jsou převzata od FREMO - H0 a N). Všechny normy modulovek však mají jedno společné - mají své jednotné rozhraní (může jich býti i více) a díky nim jsou moduly stavěné podle jedné normy univerzální a zaměnitelné.
xxvojtikxx píše:Pokud je v tom ta chuť stavět, ať se to jmenuje jakkoliv.
Jasně, s tím rozhodně souhlasím. Moc se mi líbí heslo používané americkými modeláři "Modelrailroading is fun!" aneb "Železniční modelaření je zábava". Doma si můžu dělat úplně co chci, hlavně, když se při tom bavím. Pokud ovšem jdu někam publikovat (a podle mě i do tohoto fóra), je nutné počítat s tím, že jdu "s kůží na trh" a bylo by také vhodné ctít určité pravidla a uvědomit si, že svým publikováním pomáhám spoluvytvářet obraz českého železničního modelářství, pomáhat získávat třeba i nové zájemce, ty mladé začátečníky vychovávat...
Takže mně šlo jen a jen o upřesnbění pojmu z tohto hlediska, aby všem bylo opravdu jasné, co je a co není modulovka. Sorry, pokud jsem se tím někoho dotknul, což nebylo záměrem