Moderátor: Michal Dalecký
George V. píše:...tak si ho postav.
Ta cena je naprosto přiměřená; konkurence by ho zvládla min. o polovinu dráž....
Barbucha píše:Fakt? To mi pak uniká smysl takového počínání… To už orangutan pochopí, že víc jak dva kusy je levnější objednat v Německu.
George V. píše:Barbucha píše:Fakt? To mi pak uniká smysl takového počínání… To už orangutan pochopí, že víc jak dva kusy je levnější objednat v Německu.
Fakt? A jak budeš řešit (úspěšně) případnou reklamaci?
forex píše:George V. píše:Barbucha píše:Fakt? To mi pak uniká smysl takového počínání… To už orangutan pochopí, že víc jak dva kusy je levnější objednat v Německu.
Fakt? A jak budeš řešit (úspěšně) případnou reklamaci? Já si raději nějakou tu korunku připlatím a objednám u domácího prodejce...čímž ho též podpořím v jeho podnikání...
Ja nevim,ale v Nemecku reklamace probihaji mnohem radostneji nez v CR, ve vsem. Ale je fakt, ze ja do Nemecka jezdim osobne,takze problemy ani jazykove,ani co do osobni ucasti nemam.a co se tyka cen, neresim ceny na e shopech, v kamennych obchodech se ceny pohybuji v Nemecku uplne nekde jinde.
Ale v pripade George, je jasne ze na dalku a jeste bankovnimi prevody,to je nesmysl, to je lepsi koupit tady u nas.
George V. píše:Je velká škoda, že u nás neprodává modelovou železnici Conrad, jako v Německu. To by asi spoustě našich prodejců sklaplo...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: fousek a 6 návštevníků