Rad bych se take pridal a poznal skutecne tvare.Abychom to nemichali, tak vezmu take nejake "ovoce" a halt syna i auto necham tentokrat doma

Moderátor: Michal Dalecký
jobr píše:Dalsi burza by mela byt 24.kvetna, to je docela za dlouho![]()
Rad bych se take pridal a poznal skutecne tvare.Abychom to nemichali, tak vezmu take nejake "ovoce" a halt syna i auto necham tentokrat doma
kvasha píše:no, ..., když zmiňuješ ty tváře, tak na tu Tvoji se těším obzvlášť. Láká mě porovnání Tvojí ikony a skutečného obličeje![]()
jen sranda, prosím, doufám, že se neurazíš ...
Radek Mende píše:Pánové,když sleduji tu plánovanou "munici",tak by se ta akce mohla nazvat "vzhůru do bezvědomí".
Aby jsme po takovém občerstvení nevymysleli nové modelářské termíny a technologie.![]()
jobr píše:kvasha píše:no, ..., když zmiňuješ ty tváře, tak na tu Tvoji se těším obzvlášť. Láká mě porovnání Tvojí ikony a skutečného obličeje![]()
jen sranda, prosím, doufám, že se neurazíš ...
Vubec ne. Ale jsem zvedav jak se budes tvarit ty, az zjistis, ze to neni jen moje ikona ale primo portret
I barevne to bude sedet, pokud to "ovoce" prilis smichame
Jan Svatoň píše:Když tak sleduji příspěvky - nebylo by lepší setkat se až odpoledne (gentlemani před púolednem nepijí). A navíc jsem zdaleka. Honza S.
Jan Svatoň píše:Když tak sleduji příspěvky - nebylo by lepší setkat se až odpoledne (gentlemani před púolednem nepijí). A navíc jsem zdaleka. Honza S.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků