Tak to já taky nevím jak se prodejcům ojetin v UL valorizuje plat, nás všechny v.r. 2010 vyhodili na dlažbu a místo autosálonu dnes stojí Kaufland.
Takže ano, musel jsem "změnit" zaměstnavatele, nicméně nevidím souvislost se "zdražováním", protože já žádné extra zdražení neregistruji. Jak jsem psal výše, modely staršího data narození se prodávají levněji, byť za cenu nižší kvality, ale novinky se snaží výrobce napálit. Jak se říká, kdo si počká, ten se dočká.

Slevy jsou a budou, a nikde není psáno, že musím model koupit zrovna v ČR, ony jsou totiž slevy kousek za hranicemi skutečnými slevami.

No a pokud musím mít nový model zrovna hned, tak holt musím sáhnout do tobolky poněkud hlouběji. Já svého času chtěl BR 37 od FLM, ale něco mi do toho vlezlo, takže jsem to musel odložit. No a dobře jsem myslím udělal
https://www.elriwa.de/produkte/loks/spu ... i-dc-soundZa ty prachy mi ten zvuk bude znít jako rajská hudba.

H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.