Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Tomáš píše:Jak to vypadá s tím novým Sergejem od Roca? četl jsem v ŽM 3\14 že bude,ale to je vše
martin tichý píše:Dneska končí druhý kvartál, celý žhavý hledám E499.1 od MTB, buď jsem slepý nebo počítám špatně v kvartálech.., leda by se to objevilo první den třetího kvartálu a to je pánové již zítra!!, těším se!!
Jeff Hopper píše:Lepší by bylo asi, kdyby tam bylo napsáno - asi 2014- není sám.
vape777 píše:Chcem sa opýtať, či niekto má R455.2 ex BR86 z tohtoročných noviniek? Je už v niektorých obchodoch skladom.
Ja mám ešte staré prevedenie (pohon závitovkou) momentálne nepojazdá čaká na výmenu zlomeného ozobeného kolieska na závitovke a rozhodujem sa či sa do toho pustiť alebo kúpiť novú. Budem vďačný za názory.
vape777 píše:Chcem sa opýtať, či niekto má R455.2 ex BR86 z tohtoročných noviniek? Je už v niektorých obchodoch skladom.
Ja mám ešte staré prevedenie (pohon závitovkou) momentálne nepojazdá čaká na výmenu zlomeného ozobeného kolieska na závitovke a rozhodujem sa či sa do toho pustiť alebo kúpiť novú. Budem vďačný za názory.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: TT-Tom a 4 návštevníků