A2C píše:Tu nebolo žiadne naznačenie, E666.0 už bola tak je prirodzené aby ju znova použili, a 456.1 sama o sebe vyplíva z uvádzanej novinky, takže by boli blbý keby ju nespravili

Moderátor: Michal Dalecký
A2C píše:Tu nebolo žiadne naznačenie, E666.0 už bola tak je prirodzené aby ju znova použili, a 456.1 sama o sebe vyplíva z uvádzanej novinky, takže by boli blbý keby ju nespravili
forex píše:mlha píše:ReichenbergW píše: No nic, uvidíme co bude dál. Osobně jsem nejvíc zvědavej jak to dopadne se staršími stroji, tedy 456.1 a E 666.0 .-)
Není to porušení pravidla "my nesmíme ani naznačovat..."
Naznacovani nenaznacovani, myslim,ze dnes vyrobci muzou byt radi,ze to vubec nekdo kupuje,kdyz se clovek podiva na tu kvalitu. Ja bych to nehrotil,Mlho
Mne osobne tim nenaznacil vubec nic
mlha píše:jenom ta E666.0 je nová věc,ta tam nebyla
milan ferdián píše:mlha píše:jenom ta E666.0 je nová věc,ta tam nebyla
Kdo zná historii pražských spojek,,tak o této elektrické lokomotivě se dozví víc tam E666.0 (Bo´Bo Bo´)).Že je od italského výrobce "BREDA" je známo a k nám se dostala z důvodu poválečného vývoje.
Mara7 píše:Prodejce mi k bardotce přidal i letní pluh a po nasazení mi drhl o koleje
Mara7 píše:motorek je dost hlučný a při konstantní rychlosti neběží konstantně tzn. že asi po sekundách se střída jeho rychlost někdy hučí
víc někdy míň a při jízdě je vidět že lokomotiva nejede pořád stějně
dnovy píše:Zdarec pánové,
nemá někdo nějaké info jak to vypadá s 475 od Albatrosu?
David
FloP píše:a už vyběhla novinka Balm Piko v barvách ČSD - jen zatím v našich zemích je "ticho po pěšině" ...![]()
http://www.modellbahnshop-lippe.com/pro ... odukt.html
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: nebel a 3 návštevníků