Doja píše:Asi to sestavuje Dr. Jekyll a p. Hyde:-)
Jak jsem psal, až oběsí pár Číňanů co to przní, tak bude vše v pohodě

Moderátor: Michal Dalecký
Doja píše:Asi to sestavuje Dr. Jekyll a p. Hyde:-)
fulda píše:Ještě třeba DH16A-4
Moje doporučení - nekupuj roco, u ostatních je to celkem jedno. D&H má někdy podivné chování pokud ho ovládáš multimausem, ale zase má slušné chování motoru, takže si nevybereš.
Myšpulín píše:fulda píše:Ještě třeba DH16A-4
Moje doporučení - nekupuj roco, u ostatních je to celkem jedno. D&H má někdy podivné chování pokud ho ovládáš multimausem, ale zase má slušné chování motoru, takže si nevybereš.
Chceš říci, že to jeho zastavování případně nereagování na povely je způsobeno jen pokud je centrálou myš a černá kostka co by zesilovač? Třeba s NanoX se to neprojevuje?
Sorry, že to píšu sem, ale když už to tu padlo.
fulda píše:Moje doporučení - nekupuj roco, u ostatních je to celkem jedno.
TTmili píše:Tohle mě také zajímá. Pokud ale admini usoudí, že se to sem nehodí, pak se to může klidně přemístit. Ostatně celá ta diskuze o výběru dekodéru by se hodila spíš do DCC.
George V. píše:Doplním včerejší příspěvek.
... Trošku zklamáním je zvukový dekodér. Zvuk je OK, ale to ovládání je dost chaotické a velmi postrádám nezávislé ovládání dálkového reflektoru.
George V. píše:...Zvuk je OK, ale to ovládání je dost chaotické a velmi postrádám nezávislé ovládání dálkového reflektoru.
horak píše: 17.4.2014
Ja som prave odoslal na reklamaciu jedneho Cmeliaka... Spraval sa podobne. Pri vyssich rychlostiach sa triasol ako osika. Po pripojeni jedneho vagona klasicke ockove spriahlo doslova nadskakovalo. Tak som ho nasledne zabehaval cca 5-6 hodin. Najskor na prazdno, potom aj so zatazou dvoch cistiacich vagonov. Nic sa nezmenilo. Uvidime ako sa bude spravat druhy kus...
A este k leptom stieracov... vypadavaju a stracaju sa. Dobre je si objednat do zasoby nahradne a zakvapnut ich lepidlom.
-------------
11.5. 2014
Ja som po prvej reklamacii (vymene kus za kus) reklamoval aj druhy kus. Oba boli z prvej dodavky z 1.4. (ze by si ROCO robilo z nas blaznov...???). Oba (zvukove) kusy sa pri jazde na plny plyn triasli okolo pozdlznej osi (obdoba chvenia TILLIGovych Ypsilonov). Prvy sa triasol tak, ze az ockove spriahlo skakalo ten druhy bol kludnejsi, ale aj tak nic moc. Pri jazde na minimalnej rychlosti bolo pocut vrzganie (predpokladam) motora - podla pravidelnosti zvukov. Kym prvy Cmeliak mal kovove leptane zabradlia a stupacky v zasade bezproblemove, ten druhy mal vsetko krive - zabradlie som povyrovnaval, ale stupacky na strechu to bola jedna kriva katastrofa. S tym sa neda nic robit, iba vymenit.
Celkovy dojem? Za vela penazi malo muziky. Aj ked je Piko Cmeliak jednoduchsi (menej detailny, lahsi, horsie sprevodovanie, chudobnejsie spracovane Plux), tak ma nastrek farby lepsie prevedeny (nema prelisy zaliate farbou ako Roco), kovove zabradlia pevnejsie, jazda je kludna bez chvenia.
V celkovom hodnoteni ma podla mna navrch Piko. Ked Roco vychyta problemy s pojazdom a kvalitou montaze, tak mozno zmenim nazor...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků