Příšpěvek s češtinou nechte, mě to nepobuřuje, alespoň se může jeden zasmát nad jinak trpkým údělem

Moderátor: Michal Dalecký
A2C píše:reklamovať jednoznačne, čo to s vami ľudia je, kúpite si model za 199€ a chcete ešte bastliť aby bol funkčný, resp. vyzeral tak ako sľuboval výrobca alebo odstraňovať výrobné chyby?
všetky tie čmeliaky pošlite Rocu späť nech sa s tým aj udusia
Petr Zatrepalek píše:Naprostý souhlasŽe se uvolní stěrač nebo jiný drobný díl během přepravy, to se stát může, ale že jak to tady popisujete, skoro každý kus vrže, klepe se, má pokroucený zábradlí nebo jiný výrobní vady, to je fakt šlendrián... Tohle bych čekal u levný čínský hračky koupený na tržišti za pár šupů, ne ale u modelu za 199 éček! Takže reklamovat.
Barbucha píše:Mě by spíš zajímalo, jestli je to jen problém tohoto modelu, nebo tak nějak celkový průšvih Roco. Měl jsem zálusk na jednu páru, ale jak to tak čtu, tak Roco kupovat nebudu. Mám od nic jen pár starších věcí, co ještě nedělali Číňani. Celkem mám strach, aby tyto inovace nepostihly i Fleischmanna, který jim patří. Poslední věc co jsem kupoval, tak byla mašina V60 DR III: epocha od Piko v limitované sérii. Naprosto excelentní model se skvělými jízdními vlastnostmi. My se tu asi vozovým parkem moc nepotkáme, protože dělám jinou správu a méně používanou III. epochu. Ale i tak je to pro mě celkem poučné.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Deathlosopher, Zdenek Valter a 3 návštevníků