Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Barbucha píše:V TT je to bezva. Já se s vypětím všech sil dostal dneska na 2 m v H0. Vlastně prd, je to míň. Rychlík o pěti vozících k námezníkům.
rendo píše:Mas to dobre terazno neviem(EW3
)uz moc kombinujes,ako pisal Milan(aby si nelutoval!a nedaval to naspät!)...niekedy menej je viac
Jiri Dvoracek píše:: A s tema vyhybkama to teda jeste promyslim
Barbucha píše:To jedno, záleží, čím to bude lepit. Já jsem SN hřebíčkoval a výhybky jsem předělával 4x. Jak správně píše, opakování je matkou moudrosti. Levé zhlaví hlavní stanice jsem díky výcviku ze SN zvládl napoprvé a bez jediného zaváhání.
Barbucha píše:To jedno, záleží, čím to bude lepit. Já jsem SN hřebíčkoval a výhybky jsem předělával 4x. Jak správně píše, opakování je matkou moudrosti. Levé zhlaví hlavní stanice jsem díky výcviku ze SN zvládl napoprvé a bez jediného zaváhání.
milan ferdián píše: No jen aby jsme se potom dočkali něčeho,když bude neustále takto experimentovat.
workous píše:Jirko já všechno lepím na polyš a pokud to chci změnit namočím to a je to
workous píše:Jirko já všechno lepím na polyš a pokud to chci změnit namočím to a je to
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků