... tak jsem se po delším váhání stal majitelem dvou vozů Bai. A musím říct, že nelituju. Potěšilo mě, oproti předvánoční verzi, že okna ve dveřích nemají rámeček, pouze naznačena guma, takže nějaká úprava už přece jen proběhla. Zrovna tak lak není krupičkovatý, nástřik je hladký. Modely jsou opravdu pohledné.
Pro mě je největším neduhem vlnění bočnic pod okny. Nevím, jestli je způsobeno provedením zasklení, tloušťkou plastu nebo deformací po vychladnutí výlisku, ale podařilo se mi díky přístupu prodejce vybrat přijatelně kvalitní kusy, takže spokojenost.
Mimo vše ostatní, co už bylo popsáno, jsem si všiml, že přední doraz kinematiky má poměrně velkou vůli. Čili pokud za ni zatáhnu, povyjede o kousek ve směru tahu. Znamená to, že v případě těžší soupravy asi dojde při rozjezdu ke zhoupnutí, pokud tahová síla překoná tah pružinky kinematiky. Všiml jsem si náhodou, a třeba nebude na škodu - simulace napružení šroubovky

. Jinak kinematika chodí báječně. Uvidíme, jak to dopadne po výměně. Co jsem popsal, se týká původní kinematiky.
Poslední věc - vychýlení schůdků se rozhodně na rovině nevrací zpět úplně, nevypadá to zrovna vzhledně.