Moderátor: Michal Dalecký
fanton23 píše:Dobrý den,
stále mám vyčleněny prostředky na nákup všech třech Bai od Šikulů. Zatím vyčkávám. Jsou už nějaké informace a zkušenosti, zda jsou zde dříve probírané problémy odstraněny a na trhu už jsou modely bez závad, jak slíbil výrobce ?
díky všem
petr47 píše:fanton23 píše:Dobrý den,
stále mám vyčleněny prostředky na nákup všech třech Bai od Šikulů. Zatím vyčkávám. Jsou už nějaké informace a zkušenosti, zda jsou zde dříve probírané problémy odstraněny a na trhu už jsou modely bez závad, jak slíbil výrobce ?
díky všem
Tak jsem pořídil 4ks Bai.. pouze jednoho čísla, já na to zase tolik nehraju (bych i hrál, kdyby serie byli stejné kvality) , prostě už jsem to nevydržel ...A musím říci, že vypadají fakt parádně, i pěkně zabalené...
Podrobnější zkoumání vyjde asi až na víkend, a klidně budu i upravovat, ikdyž původně jsem neupravený model ani nechtěl koupit...Zakoupil jsem Bai 4-3542 Depo Praha (971100002) (I dle prodejce serie v pohodě)
Myšpulín píše:Jak to vypadá s úpravou vnitřku krabičky? Lze vložit zpět vůz i se spřáhly?
Myšpulín píše:Jak to vypadá s úpravou vnitřku krabičky? Lze vložit zpět vůz i se spřáhly?
George V. píše:Jinak na masinky.cz běží anketa o tom, jaký by byl zájem o M152/810 od MTB. Více u nich v aktualitách...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník