Moderátor: Michal Dalecký
forex píše:Vsimli jste si, na Modely.biz se objevili v nabidce novinek loko od Roco a u vseho pan Dalecky uvadi Hobby Program. Primo u Roco marne hledam zminku o tom,ze by to melo byt nejak hobbyidni a tm padem asi i nejak osizene na provedeni?
forex píše:Minuly tyden jsem se na tzv Einsteiger modell ptal, konkretne na Ludmilu a byklo mi receno, ze to je stejny model jako predtim,jen reakce na Piko ceny...tak uvidime, ale Roco ,jak rikam, nikde o Hobby verzich nerika ani slovo, tak uvidime:)
forex píše:Myslim,ze zvukova verze, poriditelna v pohode kolem 4000 Kc mi prijde dost solidni, bez ohledu na zarovkove osvetleni ci 8pin konektor, ten dnes maji i mnohem drazsi modely od Roco.
Ta absence KK kinematiky snad nebude znamenat nemoznost tahani rychlikovych vozu,to by snad uz dnes ani neprodavali.
Ve srovnani s Pikem porad ocekavam hezci vizualni dojem,nejen ocekavam,ale vim, ze je, porovnaval jsem ty dva modely a jizdni vlastnosti urcite horsi nez u Piko nebudou.
vvitty píše:... od prvopocatku? Tak proc mam doma desky do Roco Brejlovcu?
forex píše:Je krasne,ze Piko ted udelalo do Cmelaka Plux22, ale je to vcelku jen reklamni trik,nebot zpusob zapojeni modelu to stejne nevyuzije....
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků