od Marian P » čtv 13 bře, 2014 2:48 pm
Zdravím Stoupu, moc pěkné. Taky bych o kousek-2 měl zájem, ale když nevyjde, nic se neděje.
Chtěl jsem jen popsat, co se dá /nyní nenáročně na počet nýtů/ dělat.
S HOe jsem začínal v roce 1980, tehdy toho moc nebylo, tedy nic. V NDR se začly vyrábět modely saských úzkorozchodných vozů, ale v normálním prodeji nebyly, občas pár kousků v Dopravním muzeu v Drážďanech, jinak na předchozí objednávku pro členy DMV. DMV v té době nakoupil pro své členy i nějaký materiál od Liliputa. Přes kamaráda jsem získal jednu lokomotivu řady U, přes dalšího lokomotivu Waldenburg a 2 vozy. Přes firmu Schubert, ktrá sídlila v Drážďanech na Schillerplatzu jsem pak získával ony modely od Technomodelu a ještě různé náhradní díly z produkce NDR. Lokomotivu Waldenburg jsem upravil na U 38. Osobní vozy jsem napřed chtěl stavět z plechu, jeden jsem postavil, pak jsem stavěl 4-okeňáky z papíru dle metody p. Kratochvíla, vše s použitím materiálu Piko N. Motorový vůz M 21 jsem postavil také z papíru, pojezd prodloužená V180 Piko N, další jsem pak postavil na pojezd 4-nápravového motorového vozu VT 4.12 od Pika. Nyní mám nedodělanou třetí M 21 s pojezdem Haling. M 11 jsem postavil z papíru spolu s vlekem, pohon opět V 180 Piko N. Dotáhl jsem šroubky, které tvořily čepy podvozků a pak jsem lupenkovou pilkou uřízl rám i s půlkou podvozku. zbyl mi 2- nápravový pojezd. Z kytarové struny jsem udělal sběrače a zmenšil závaží a jezdilo to. Vlastně jezdí do dneška. T 47 jsem si napřed postavil z polystyrenových tabulek na prodloužený pojezd Piko V 180, tuto lokomtivu jsem pak dal kamarádovi do NDR jako protihodnotu za jiné modely. Pak se objevily odlitky T 47, které byly dělané na pojezd Piko V 180 nebo později Roco V 200. Nyní lze sehnat lept nebo odlitek ve správném měřítku a tam je asi nejlepší Haling. T 36 jsem si kjdysi chtěl udělat přestavbou nějaké N-kové V 60, ale Bemo to vyřešilo za mne. Ba/u-sasák jsem si postavil z papíru, nyní mám i z maloseriovky od MMR modely, totéž Va/u, další vozidla již také není poroblém, U 98.554 mám postavenou kastli z BR 89 Piko, ale až našetřím, tak si koupím tovární model. U 47 mám rozdělaný pojezd z BR 65 Piko, TU 48 nyní dělá Bemo,nákladní vozy nejsou problém, to je Liliput a Technomodel/nyní PMT/ pro toho kdo dělá Frýdlantskou a osobní vozy se dají také upravit z Liliputu nebo koupit maloseriovku. Další je U 58, já mám 2, kastle Herr, pohon Trix BR 95, na kolejiště stačí. No a pak už jsou lokomotivy, které nebyly tak typické pro naše úzké, některé se dají udělat třeba z lokomotivy Waldenburg, ale ty, co měly vnější rám už jsou oříšek. Na U 25 se dá použít obnovená produkce starého Egger-bahnu, pojezd okolo 100 Eur. Jinak úpravou stavebnice ADA se dají udělat 4-okeňáky i 3- okeňák. Tak to je jen pár slov pro ty, kteří přemýšlejí, co jak udělat. Dá se udělat lecos, jde o to jestli to stavíte pro potěchu ducha nebo se chcete prezentovat super špičkovým modelem. A jestli jezdíte na kolejišti, tak tam ten přesný počet nýtů nikdo neocení, tam jde o to aby mašina zhruba z metru opravdu vypadala jako její velký vzor a spolehlivě jezdila. Mnoho zdaru do dalších staveb.