A) tloustka preklizky - v clanku je napsano 6mm, ale udajne by slo pouzit i 4mm, takze myslite, ze by 4mm mohli stacit pro dvoukolejnou spiralu ve velikosti TT?
B) velikost zavitovych tyci - v clanku se pouziva M6 a je tam trikolejna spirala take TT. Takze mam take pouzit M6 a nic neresit a nebo mensi ci vetsi? Specifikem moji spiraly bude, teda pokud jsem to spravne pochopil dle obrazku od Tomase, ze budu mit dve sprialy. Jedna dvoukolejna s polomery 353 a 396 a vne teto spiraly bude druha dvoukolejna spirala o polomerech 429 a 482. Jelikoz vsak kazda spirala stoupa jinak, premyslim o pouziti silnejsi zavitove tyce. Kazde misto v oblouku budou drzet tri tyce. Jedna krajni, jedna spolecna uprostred oddelujici dve spiraly a nakonec jedna vnejsi. Vsechny tyce budou pripevneny k zakladove preklizce o sile 12mm. Podle planku, ktere mi dodal Tomas by mela mit mensi spirala 2 a pul zavitu a vetsi spirala asi 1 a pul zavitu.

C) Oblouky budu rezat z preklizky o velikosti 245x122 (jedna stoji asi 300,- Kc), takze by se mi na kazdou preklizku mely vejit dve kruznice. Pocitam spravne?
Mate pro mne jeste nejake rady a nebo doporuceni, na co bych se mel zamerit a na co si davat pozor? Eventuelne s jakym problemem jste se potykali pri stavbe spiraly vy? Vim, ze bych si mohl koupit hotovou od Nocha, ale nevim, jestli ji dela i na mnou pozadovane polomery a navic mi za 3000 prijde celkem draha

S pozdravem