od vrbav » stř 05 úno, 2014 3:01 pm
Ide mi hlavne o tie ovládače, mám multimaus, profi-boss a zdenovych Hugov.....nerád by som stratil ergonomický komfort Multimausa, ale aj to, že na xpressnet je dostupných veľa komponentov napr. od Digi CZ, ktoré ma veľmi lákajú. Ďalšiu podmienku, ktorú by som nerád stratil je ovládanie funkcií po F28, kedźe laborujem so zvukovými mašinami napr. minimaus z Digi CZ.
Riešili sme tu Zdenové ovládače na loconet, zatial je tam ale problém nad F8.....a na loconet po F28 je len DT 402
Kolega má Z21 a tak sme to všetko otestovali a paráda...a preto moja otázka na machrov od DCC či by nevedeli vymyslieť interface, alebo celú centrálu na obidva systémy, ktorá by sa dala doma poskladať podobne ako voľakedy Minibox, alebo ako Nanox....H-centrála.....
Jediný prevodník je od Uhlenbrocku Maus adaptér teda roco myš do loconetu, ale ako je to tam s funkciami to neviem, pretože po F28 ide až IBX 2.
V neposlednom rade je to aj cena, zvažujem nad alternatívou Nanox S88 s interface na loconet, alebo Zdenova centrála s interface na x-pressnet..
.......alebo Z21