Loko jela opět skvěle po aktivaci ABC opravdu zastavila

Pomohlo odstranění žárovek.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Rudolf píše:Typl bych si jen tak od boku, že problém je v tom 6 pin dekodéru - způsobu zapojení světel.
Rudolf píše:Typl bych si jen tak od boku, že problém je v tom 6 pin dekodéru - způsobu zapojení světel.
stoupa píše:Rudolf píše:Typl bych si jen tak od boku, že problém je v tom 6 pin dekodéru - způsobu zapojení světel.
No chyba v zapojeni lokomotivy to je kazdopadne....jenze... Konektor je letovany primo na zadni ztrane jejich sice zrejme solehliveho ale archaickeho obrmotoru .... Problem bude nejspis v tom ze pro vedeni jednoho polu pouzivaji kovovy ram tendru....nastavenim dekoderu to zrejme nebude zkousel jsem 2 ruzne vyrobce kazdy ma jine nastaveni a projevuje se vyrazne jinou chybou navic v jine loko je vse v poradku ...asi .Fleischmannuv syndromno nic jeste dostane esu v4normal s 6 pinem a fertig ...dalsi blbost je ze v tendru je minimum mista na instalaci dekoderu direkt je tam sice vybrani v boku balastu ale zadny dospely dekoder tam rozmerove nevejde bez uprav jen nini no to poresi kamarad pilnik...jeste ze jsem ji poridil tak levne
Jinac bych si uplivnul
stoupa píše:Rudolf píše:Typl bych si jen tak od boku, že problém je v tom 6 pin dekodéru - způsobu zapojení světel.
No chyba v zapojeni lokomotivy to je kazdopadne....jenze... Konektor je letovany primo na zadni ztrane jejich sice zrejme solehliveho ale archaickeho obrmotoru .... Problem bude nejspis v tom ze pro vedeni jednoho polu pouzivaji kovovy ram tendru.....nastavenim dekoderu to zrejme nebude zkousel jsem 2 ruzne vyrobce kazdy ma jine nastaveni a projevuje se vyrazne jinou chybou navic v jine loko je vse v poradku ...asi .Fleischmannuv syndromno nic jeste dostane esu v4normal s 6 pinem a fertig ...dalsi blbost je ze v tendru je minimum mista na instalaci dekoderu direkt je tam sice vybrani v boku balastu ale zadny dospely dekoder tam rozmerove nevejde bez uprav jen nini no to poresi kamarad pilnik...jeste ze jsem ji poridil tak levne
Jinac bych si uplivnul
miroslav lengyel píše:V těch žárovkách chyba nebude,mám x mašin od FLM,jsou takto zapojené všechny a fungují bez problému.Spíš bych se podíval na to rozhraní,zda tam není někde zalitý cín kde nemá.
Rudolf píše:miroslav lengyel píše:V těch žárovkách chyba nebude,mám x mašin od FLM,jsou takto zapojené všechny a fungují bez problému.Spíš bych se podíval na to rozhraní,zda tam není někde zalitý cín kde nemá.
I s ABC v provozu ?
miroslav lengyel píše:Rudolf píše:miroslav lengyel píše:V těch žárovkách chyba nebude,mám x mašin od FLM,jsou takto zapojené všechny a fungují bez problému.Spíš bych se podíval na to rozhraní,zda tam není někde zalitý cín kde nemá.
I s ABC v provozu ?
Já s ABC nejezdím,ale nevidím souvislosti.To jakože Fleischmann vyrobí mašinu,k tomu nabízí dekodér podporující ABC a pak to nebude fungovat?V tom případě nikdo,kdo má mašinu od FLM nemůže využít ABC,včetně N-kařů?
http://www.fleischmann.de/uploads/docum ... eibung.pdf
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků