Moderátor: Michal Dalecký
forex píše:Goergi, a to bude zase natrvalo svitit obe cela bile,ne?![]()
kdyz propojkou nevypnu, bude sviti vzd yna cele vse najednou,jako doted...
modzel píše:horak píše:Petr Zatrepalek píše:Hm, tak to je dobrý... Takže jsi tímto přišel o záruku na model!
A nejaky lepsi napad niekto nema - neprist o zaruku a pritom aby to nahodne nezastavovalo ?
S podobnym problemom zastavovania som sa nestretol u ziadneho vyrobcu a zvukace Zimo mam takmer vsade (okrem dvoch Esu 3.5 a 4.0). Ako som spominal Sergeja od Gutzolda s Zimo MX646R, tam sa pisalo v manuali, ze je mozne v pripade potreby odstranit kondenzator. Nepomohlo to, tak som tu tlmivku (bola vyleptana na plosaku) iba obisiel prepojenim odchadzajuceho vodica spoza tlmivky pred nu. Ci som prisiel o zaruku netusim, ale funguje to!!!
Prikladám foto :
a k záruke, ak sa to pokazí napajkujem naspäť a odpajkujem vodičea je to rovnaké ako z výroby.
Zaruka-nezaruka, kondenzator C4 isiel von... Cmeliak jazdil bez jedineho zavahania viac ako pol hodinu jednym smerom a nasledne dalsiu pol hodinu opacnym smerom. Ziadne nahodne zastavenie sa nekonalo. Takze Zimo MX645P16 bez C4 sa uz sprava korektne a nebolo sa treba zbavit ani tlmiviek.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků