od TomBart » pon 13 led, 2014 6:56 am
Mcx:
osobně mě napadá tam k unimobuňce naházet nějaké rezaté kusy železa, případně i nějaké to prkno. Potom venkovní rozvaděč se zásuvkou. Před lampy píchnoput do země kusy kolejnic a natřít je černožlutě. Kdyby nějaký pako s Liazkou neumělo couvat, tak aby se opřelo o tu kolejnici než o lampu. Potom natáhnout na starých betonových sloupech a nebo na dřevěných kabel pro napájení zázemí unimobuňky. Obsluha by v zimě zmrzla. Ideální hned sloup s betonovou patkou u buňky a pak asi ještě dva směrem na kraj modulu. K tomu jeden černý drát nebo slabou černou bužírku, ale nevím, jestli se dá takhle slabá sehnat. Určitě víš co myslím. Na buňku přihodit nějaké nápisy a tabule. Už si to nepamatuji, co tam dřív bývalo, ale určitě výstražné tabulky atd. Potom nevím, jestli ty panely na vysoko u vykládky nespadlou. Třeba bych je tak jakoby "provizorně" zapřel dřevěnou kládou. Když dřív nic nebylo, toto se udělalo jako by to nějak bylo a už to zůstalo na věky. Potom by nebylo špatné udělat malý přístřeše a přilepit k buňce. Ve skutečnosti smontovaný z lešeninových trubek, nahoru vlnitý plech a z boku opatřen pletivem. Dovnitř by se mohli naznačit třeba náhradní díly jako motor, sud s mazivem atd.
Venku u kolejí nazančit vrátek na posouvání sypáků. Bývalo to skoro všude.
Na rampu bych k těm kulatinám nasypal trochu nastrouhané skutečné kůry nebo něco podobného, aby to vypadlo, že to tam nakládají. Občas jim kus kůry odpadne a pak to udělá takový bordel kolem. To by asi šlo pak zastříkat tím sportakrylem.
Víc mě už asi nevypadá, tak si něco třeba vyber.
Cesta s prorůtající trávou na výbornou (mě se to nikdy moc nedaří udělat).