Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Keďul píše:Čmelák tam pravda není, ale připravují 6-ti nápravovou BR 118 - myslím, že to zvyšuje šanci na Čmeláka - 6-ti nápravový pojezd je základ.
Tak to je (alespoň) pro mě hodně velké překvapení. Zajímavé bude, jestli přijdou hned s lokomotivou nebo jednotkou a jestli chtějí jít na klasický (= německý) trh, nebo budou chtít otevřít zcela nové (Francie, Itálie, Španělsko, Anglie?). Uvidíme zítraScoot píše:Firma HORNBY INTERNATIONAL....
Připravuje překvapení...nejspíš i v TT.-)
czhunter píše:Tak to je (alespoň) pro mě hodně velké překvapení. Zajímavé bude, jestli přijdou hned s lokomotivou nebo jednotkou a jestli chtějí jít na klasický (= německý) trh, nebo budou chtít otevřít zcela nové (Francie, Itálie, Španělsko, Anglie?). Uvidíme zítraScoot píše:Firma HORNBY INTERNATIONAL....
Ale spíš to tipuju na nějaké doplňky.
TTmili píše:Můj osobní tip je, že vzhledem k tomu, že pod tuhle "korporaci" spadá i Arnold, tak se asi dočkáme konkrétního a přesného uvedení patráků a té německé elektriky. Víc bych asi nečekal, ale rád se nechám překvapit.
Scoot píše:Firma HORNBY INTERNATIONAL....
Na stránká běží odpočet do ohlášení novinek.
Více sledujte zde:
http://www.hornbyinternational.com/
proky1 píše:Novinky nikde
Tak koukám na stránky MTB a na pozadí je 735 a 714 - že by utajované novinky??????![]()
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků