F. Placheta píše:ZM je to ted posledni 2/2008 a presna cena(dle ZM) je 5100,-
Děkuji za info. zítra si ho koupím ?

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
F. Placheta píše:ZM je to ted posledni 2/2008 a presna cena(dle ZM) je 5100,-
jobr píše:Pokud jsem to spravne pochopil u Houmra ( zatim jsem neskousel ), tak PC program je freeware. Ale hlavne jak jsem psal, Track control funguje s Loco Net a to neni muj pripadCislo ZM ja nevim
norbert píše:Moc by mne zajímalo jestli Track kontrol funguje i s příslušenstvím pro DCC od ROCA LENZ ZIMO atd.
richard0404 píše:Zdenku a není jiná možnost ale na Lenz nebo Roco díky.
richard0404 píše:Tak tuhle odpověď jsem očekával ale nechtěl jsem ji slyšet. Už jsem sondoval ale výsledek byl stejný ale přesto díky za odpověď.
richard0404 píše:Tak jsem se díval na google ale ta cena je celkem vysoká cca 15 000,- .![]()
Zdenek Valter píše:norbert píše:Moc by mne zajímalo jestli Track kontrol funguje i s příslušenstvím pro DCC od ROCA LENZ ZIMO atd.
Ne s Lenz či ROCO Ti to fungovat nebude.
norbert píše:Máš zkušenosti s DDC ovládáním,začínám stavět kolejiště a pořád se rozhodují zda použit vše v DCC, pokud máš zkušenosti, co by si doporučil díky.
norbert píše:Celkem se mi zamlouval ten Trak Control v pultovém ovládaní.
Ale když nespolupracuje s jiným výrobcem??? Tak teť nevím.
Podle mně je to přehlednější,než lokoovladač.
richard0404 píše:Jestli mohu vstoupit do diskuse bylo mi řečeno Roco i Lenz mají výhodu že se do dekodéru dá zapojit více např. výhybek nebo signalizačního zařízení a cena je prý příznivá. Díky za radu.
Zdenek Valter píše:norbert píše:Máš zkušenosti s DDC ovládáním,začínám stavět kolejiště a pořád se rozhodují zda použit vše v DCC, pokud máš zkušenosti, co by si doporučil díky.
Ovládání pomocí nějaké DCC centrály je pohodlné spolehlivé.
Jen u větších projektů a při potřebě automatizace je asi nutné zapojit PC.norbert píše:Celkem se mi zamlouval ten Trak Control v pultovém ovládaní.
Ale když nespolupracuje s jiným výrobcem??? Tak teť nevím.
Podle mně je to přehlednější,než lokoovladač.
Co se týče ovládání příslušenství máš naprostou pravdu.
Proč ale lpíš na Lenz či ROCO ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků