Moderátor: Michal Dalecký
George V. píše:Já to vyřeším tak, že ještě více zaostřím svůj zrak a budu kupovat jen ty modely, které svojí kvalitou odpovídají ceně. A u ostatních si počkám na slevu...
petr47 píše:No stačí se podívat jak nám mizí třeba Brejlovci...
Petr Zatrepalek píše:Prostě - předobjednat můžeš, koupit nemusíš!
forex píše:Pro zajimavost k tem cenam,dnes jsem nakupoval v Nemecku, za cenu pres 8 % pod doporucenou cenou, konkretne Piko a k tomu navic jeste 5% sleva.
pred Vanoci zase vozy Roco taky pod doporucene ceny a jeste dalsi sleva 10%.....tak ono to tak zhave s tim, ze v Nemecku maji ceny doporucene a u nas je nutno je dorovnat nebude asi tak zhave......za chvili mozna v Nemecku bude levneji a pokud clovek sezene Eura levneji, tak jistotne.
Tak už jsem to nevydržel a chci sdělit svůj názor. Kde bere tu DRZOST veleslavné Roco, případně i další co by to chtěli zkusit diktovat našim prodejcům konečný ceny???
Tohoto, a každého jiného výrobce má zajímat KVALITA a ODBYT, a né za kolik se prodávají!!! Já osobně jsem velmi citlivý na poroučení, a v tomto případě už vůbec NEE.
Tak buď se k Nám nebudou chovat jako někde v Supermarketu, a nebo Tradaaaa...... Já JE přece k životu nepotřebuji.
Adam_B píše:Tak už jsem to nevydržel a chci sdělit svůj názor. Kde bere tu DRZOST veleslavné Roco, případně i další co by to chtěli zkusit diktovat našim prodejcům konečný ceny???
Tohoto, a každého jiného výrobce má zajímat KVALITA a ODBYT, a né za kolik se prodávají!!! Já osobně jsem velmi citlivý na poroučení, a v tomto případě už vůbec NEE.
Tak buď se k Nám nebudou chovat jako někde v Supermarketu, a nebo Tradaaaa...... Já JE přece k životu nepotřebuji.
Je to spíš jako u Applu jednotné ceny(v rámci Evropy), jediný rozdíl je podle dané země s ohledem na daň. Myslím, že je to tak lepší pro prodejce. Otázka, jestli to opravdu převedou do praxe....
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků