Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
MirekTT píše: ....ale jezdit od nás do Prahy přes Přerov mi přijde minimálně nepraktické.
_pavel_ píše:Mirku, asi počítá s tím, že když oproti ČD stáhne jízdu z Přerova do Prahy až o padesát minut, že to bude takhle rychlejší. Co jsem tak narychlo prohlédl JŘ , tak to maximálně vyjde nastejno a ještě budeš muset v Přerově přestoupitPřes Brno jedeš z Břeclavi jedním tahem. Takže asi tak.
Čili ještě mohu důvěřovat svému selskému rozumu. Mé vláčkové cítění zamrzlo na konci čtvrté epochy a dál jsem železnici už přestal vnímat. Proto jsem se bál, že mi unikla nějaká kosmická technologie, která by nás z Břeclavi do Prahy přes Přerov dostala nejrychleji a nejpohodlněji, než jak je to normálně doposud.
Jarda H. píše:MirekTT píše: ....ale jezdit od nás do Prahy přes Přerov mi přijde minimálně nepraktické.
Copak ty se nechceš třeba z Chebu jet vlakem přes KV, Most, ÚL a zase dolů, až skončíš v Praze na hlaváku?! Stačí už jen nastoupit do skutečného vlaku ...
No počkej,ale to co jsi uvedl je zvláštní vlak,který nekončí v Praze na hl.n. nýbrž pokračuje někam na východní Slovensko.Je to v podstatě sběrný vlak určený pro transit naší minoritní populace z východu na západ a zpět.Tedy dnes už to není přímý vlak,ale musí se v Praze přestoupit.Navíc jako bonus získáš výhled na krásnou měsíční krajinu Severních čech a při troše štěstí zahlédneš i proslulého Ropáka,který se vyskytuje pouze na Mostecku.
![]()
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: VašekPI a 5 návštevníků