Moderátor: Michal Dalecký
Michal Dalecký píše:Leden 2014
A2C píše:Prepáčte že skočím do týchto noviniek trocha negatívne, ale nezdá sa Vám že si z nás už normálne robia dobrý deň?
snáď už každý výrobca tento služobák má v ponuke a keď nie tento tak iný, namiesto toho aby konečne spravili Bdtmee či iný vozeň ktorý ešte nikto neurobil?
ospravedlňujem sa keď som náhodou prehliadol výrobcu ktorý Bdtmee už robí ale nezdá sa mi že každý z nás má doma stanicu dlhú 5m na ktorú si nahodí 3 rýchlikové súpravy zložené z 11tich vozňov rýchlikového typu, skôr si myslím že sme predsa len normálny ľudia s normálnymi priestorovými možnosťami a dáme si za okuliarnika 3 rýchlikáče a hráme sa na lokálku typu Trnava - Kúty
ospravedlňujem sa ak som bol ostrý
George V. píše:....proč tak vzdálené období? Ještě vloni jezdil na taktových rychlících Cheb-KV-UL-Praha celkem pravidelně a mám takový dojem, že jsem ho párkrát zahlédl i letos.
petrha píše:Já musím odporovat, tento služebák nejezdí jen na dálkových vlacích, ale ještě nedávno jezdil třeba na Chomutovském expresu před v řazení
162 A, BDmee, B, B, v létě + B, což celá souprava jela s Chebu jako Os 70xx s lok 232/751, tak si myslí, že takovýto vlak se vejde na kolejiště většině modelářů, pokud zrovna nemodelují trať pouze pro 810 a max. jeden Mn s 742
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků