Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Dan Buchtela píše:No jo, akorát že na Národní byl DTM (Dům techniky mládeže) a to kolejiště za sklem vůbec nebylo to ze seriálu o Novákových. To televizní skončilo v Domě pionýrů na Hradčanech.
Ale když už se vzpomíná - tak raději naž na DTM vzpomínám na Modeláře, co byl před tím na Příkopech u Prašné brány. To tom totiž ještě občas mívali N-ko - v době přesunu na Národní už Piko pomalu končilo s výrobou a doprodávaly se víceméně skladové zásoby...
milan ferdián píše:No, já jsem nábytkový stolař (né masív).Pracoval jsem na výkladce vagonů u stavebninách,prošel různými firmami, ale už jako stolař.
Železnice mě uchvátila v 8 letech,protože jsme se přestěhovali přímo k nádraží.Nevím proč ,ale zajímali mě jen stanice po stavební stránce .a to už mi zůstalo
Prošel jsem všemi modelovými velikostmi od HO přes TT a skončil u N-ka a trochu pošilhávam ,co s velikosti Z 1:220.
Lubomír Dudek píše:Od roku 98 na vojně.Dosavadní funkce je řidič BVP-2 ve velitelské verzi.
Ja se k armade hlasim taky, i kdyz je to minulost. 1989 - 1998 vojak z povolani v Dukle Praha. Moc rad se k tomu hlasim. Armada mi dala takove podminky k priprave, ktere nikde nebyly mozne.Vladimír píše:Tak to jsem další zástupce armády, ta mně živí od roku 1993, nyní dělám do výzbroje a vojenské techniky (pouze v kanceláři u PC).
Jivatc píše:.... no já jsem po vystudování SPŠ dřevařské skončil na pile. I přes vystřídání několika majitelů (momentálně finská StoraEnso) tu pracuji stále momentálně jako mistr na velkokapacitní hoblovací lince
http://www.storaenso.com/CDAvgn/main/0,,1_EN-3598-4247-,00.html
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků