greenery píše:... to je takový problém, přepočítat si to do svého měřítka?
Sdílím stejný názor. Pokud se mi líbí nějaký plánek, tak měřítko mě nezajímá, pokud to není TT, tak beru do ruky kalkulačku a ,,správné" rozměry vím do 5 sekund

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
greenery píše:... to je takový problém, přepočítat si to do svého měřítka?
joe1970 píše: ... Mimochodem ten mistrův záhadný nakolejovač nebo svážný pahrbek bych typoval na sklopnou odstavnou kolej. 810 zde odstaví vozy, odjede, kolej se mírně nadzvedne, vozy se vlastní vahou dají do pohybu a šup už jsou u druhého šturcu. 810 je znovu připojí a sviští s nimi do stanice....... Otázka zní, zda je tento tip správný
Adam Buchal píše:greenery píše:... to je takový problém, přepočítat si to do svého měřítka?
Sdílím stejný názor. Pokud se mi líbí nějaký plánek, tak měřítko mě nezajímá, pokud to není TT, tak beru do ruky kalkulačku a ,,správné" rozměry vím do 5 sekund
Jarda H. píše:Adam Buchal píše:greenery píše:... to je takový problém, přepočítat si to do svého měřítka?
Vidím to stejně, akorát holt že někdo se s matematikou asi nesnese
Dusan píše:Liščí zkusím přepracovat.
Sem to chtěl odpoledne "namalovat"Stihneš to ?
![]()
milan ferdián píše: ..... Vidím,že se Vám více zamlouvají kolejiště typu Zadní Doubice a Kameničky.Liščí zkusím přepracovat.
Jarda H. píše:milan ferdián píše: ..... Vidím,že se Vám více zamlouvají kolejiště typu Zadní Doubice a Kameničky.Liščí zkusím přepracovat.
Osobně mému oku nejvíce lahodí Zadní Doubice ! Myslím, že jsi vykročil správným směrem a že dle těchto námětů nějaké mini-kolejiště vznikne, i mimo měřítko NUrčitě se to zamlouvá nejen zde přispívajícím (píšícím) lidem. Prostory, které všeobecně máme k dispozici, jsou nuly přes malý koutek až po samostatné místnosti.
Myšpulín píše:Poté, co jsem vytřel všechny sliny z klávesnice, zasunul si čelist a porovnal oči, už ani nevím, co jsem chtěl napsat.![]()
![]()
![]()
Jen jednim slovem, paráda. To patří nejen Dušanovi, ale hlavně Milanovi.
milan ferdián píše:Myšpulín píše:Poté, co jsem vytřel všechny sliny z klávesnice, ....
Ale no takto ti nevěřím
,tolik slziček? ....
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků