od cipisekmp » ned 17 lis, 2013 5:57 pm
Ahoj, tak toto me vcelku zajima. Ja mam akucko od makity a prodejce me upozornil, ze baterii mam vzdy uplne vybit co to jde a pak teprve znovu nabit. Delam to tak, ze v akucku baterku vybiju co to da a pak ji jeste vlozim do svetla (koupil jsem si set akusroubovak + svetlo) a tam to vybiju tak, ze ani zarovka nasviti. Pak to dam teprve nabijet do nabijecky. Akucko mam doma cca 2 roky, a prozatim nepozoruju na baterkach zadne zmeny. Stale pracuji da se rici do posledniho sroubku a pak hoooodne rychle strati silu.
Kdyz jsem si v lete kupoval retezovou pilu pri predvadeci akci (bylo tam vic prodejcu ja si vybral narex) tak jsem se s borcem od narexu bavil i o akucku, jak to delat, jestli to delam spravne a on me rikal, ze baterka casem straci kapacitu a ze ji mam vybijet uplne, tak jak me rekl i prodejce kde jsem kupoval makitu. Kdyz jsem mu rekl ze i po dvou letech nepozoruju zadny velky problem, a popsal jak to delam, tak me chvalil ze je to tim, jak se o ty baterky staram. Tak a ted babo rad. Jeste doplnim ze mam baterky NIMH.
Ahoj Cipisek
H0/MODULY SLOVÁCKO
www.kzmslovacko.cz