Adam Buchal píše:kubulak píše:...
1) To jsem nějak nepobral. Na první dvě koleje před v. budovou se dostanu nádherně z trati, která ústí do SN. Nevidím nic, co by bránilo vjezdu na ně, a kde jsi došel na to, že přes točnu, to nevím
2) Kdes došel na dvojkolejku v koncové

Já tam vidím dvě trati, z nichž jedna ústí do koncové a druhá asi povede do SN... Dva portály by byly jistě lepší, ale moc místa na dvě díry tam asi nebude, možno vidět již od oka
PS: a na jaký výsledek jsi se za svých 11 stran vypracoval ty ?
Než budeš podávat námitky, tak se ujisti, že se dostatečně vyznáš v daném tématu a problematice žel. dopravy.

1) za vypr. budovu jsem (mylne) povazoval tu vlevo od koleji, na strane tocny, pobliz textu 240cm. Protoze k te budove vpravo od koleji se napr. neda rozumne dovest zadna komunikace, ktera mi u vypr. budovy prijde s dovolenim tak nejak obvykla a logicka. Leda pres prejezd, pres tu vlecku. Budiz.
To stale nemeni nic na tom, ze na dve koleje propojene modrymi vyhybkami se neda dostat z trati, a obecne neexistuje zpusob, jak na ne dostat vic jak max 2 vozy najednou. Stejne tak na prvni dve koleje pred "tvoji" vypravni budovou (vpravo) se neda dostat z hlavni trati, ale pouze z vyjezdu ze skrytaku - ??
2) Dvojkolejny tunelovy portal ukazuje povetsinou na dvojkolejnou trat - vyjimky pripoustim, kazdeho vec zda bude modelovat standard, nebo zda se bude obhajovat vyjimkami. Nebo se snad bezne pred koncovym nadrazim schazeji dve trate a vedou vedle sebe tunelem (navic jedna z nich bez moznosti najet na polovinu stanicnich koleji, viz vyse)? Nebyl by v realu ten tunel na tomto typu trati pouze jednokolejny (napr. z ekonomickych duvodu?) Proste mi mnohem modelovejsi prijde vest ze stanice pouze jednu kolej do tunelu, a v nem udelat odbocku do skrytaku.
Pocet stran meho vlakna a vysledek - viz vyse. Slepe papouskujes Milana, ani ses neobtezoval se tam podivat..
Na posledni vetu je zbytecne reagovat.