Novinky H0 2014

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti H0 (1:87).

Moderátor: Michal Dalecký

Re: Novinky H0 2014

Příspěvekod George V. » ned 03 lis, 2013 3:10 pm

forex píše:Posledni dobou se zacina objevovat i vec, ze obchodnik Rocu nezaplati vcas a jednoduse mu Roco zablokuje dodavky.

...třeba nemá z čeho, když mu modely leží na skladě a zákazníci raději objednávají na internetu :mrgreen: .

Modely.biz inzerovali změnu od 1. února. No ona je taky otázka, jak hodně je to žhavé a jestli jen nechtějí nahonit nějaké body na předobjednávkách a rychle vyprodat ležáky :) . Jinde zatím změnu neinzerovali (což ovšem neznamená, že nebude).
Naposledy upravil George V. dne ned 03 lis, 2013 3:14 pm, celkově upraveno 1
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha,
TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....
George V.

Příspěvekod milan ferdián » ned 03 lis, 2013 3:13 pm

George V. píše:
forex píše:Posledni dobou se zacina objevovat i vec, ze obchodnik Rocu nezaplati vcas a jednoduse mu Roco zablokuje dodavky.

...třeba nemá z čeho, když mu modely leží na skladě a zákazníci raději objednávají na internetu.

Modely.biz inzerovali změnu od 1. února. No ona je taky otázka, jak hodně je to žhavé a jestli jen nechtějí nahonit nějaké body na předobjednávkách a rychle vyprodat ležáky :) .

Srovnání cen nebude platit celostátně pro všechny eshopy a kamenné obchody?Jestliže se zmiňuješ jen o Modely.biz.Jde mi o to,jestli vše nesouvisí s uvedením "Občanského zákoníku".
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod George V. » ned 03 lis, 2013 3:25 pm

To by měla být otázka na někoho jiného. Je možné, že to bude probíhat postupně, jak budou prodejcům dobíhat stávající smlouvy. Z toho, co zmínili modely.biz se dá dedukovat, že se to bude zřejmě týkat všech, v modely.biz od 1. února. Pochybuji, že by měli být podmínky pro každého prodejce jiné, tedy jestli je to pravda...Ale je fakt, že jsem cosi zaslechl už v létě...
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha,
TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....
George V.

Příspěvekod milan ferdián » ned 03 lis, 2013 3:28 pm

George V. píše:To by měla být otázka na někoho jiného. Je možné, že to bude probíhat postupně, jak budou prodejcům dobíhat stávající smlouvy. Z toho, co zmínili modely.biz se dá dedukovat, že se to bude zřejmě týkat všech, v modely.biz od 1. února. Pochybuji, že by měli být podmínky pro každého prodejce jiné, tedy jestli je to pravda...Ale je fakt, že jsem cosi zaslechl už v létě...

Díky za info.Člověk není moc schopen vše stíhat a tyto informace jsou užitečné.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod hummus » ned 03 lis, 2013 7:37 pm

George V. píše:...a proč nedokáže ty podmínky splnit? Třeba proto, že nedokáže naplnit požadovaný obrat, protože si to potenciální zákazníci raději objednají na internetu. Až budou srovnané ceny, tak se zákazníci do kamenných obchodů vrátí, protože internetové objednávky bude prodražovat poštovné... A navíc riziko poškození během přepravy, riziko nekvalitního modelu s komplikovanou reklamací, atd. Samozřejmě to neplatí pro všechny modeláře, protože každý obchodníka ve svém městě nemá :) .

Nevrátí. I E-Shopy se budou snažit pořád prodávat co nejvíce zboží a třeba bude u vyšší objednávky poštovné zdarma :wink:
A navíc zaslechl jsem něco o tom, že ten komu Roco má dodávat musí mít i kamennou prodejnu, takže minimálně u Roca toto neplatí. E-Shop má tak jak tak kamenou prodejnu.
HO - DCC, IVb
hummus

Příspěvekod sotous » pon 18 lis, 2013 9:24 am

Přílohy
475-1.malyJPG.JPG
sotous

Příspěvekod marwin » pon 18 lis, 2013 11:30 am

sotous píše:New 2014: pára 475 ČSD
více zde:

http://www.train-model.net/modely-ho-ze ... .php?id=19

Tak to je vyzva, petasedma je moje srdcovka. Uvidime jak model bude vypadat ve finale, zatim ram vypada hodne humpolacky, tak snad se s nim jeste neco povede udelat. Jinak bouda a kotel vypadaji zajimave.
marwin

Příspěvekod mlha » pon 18 lis, 2013 11:36 am

doufám,že se podaří zkompletovat i spojnice bez různých ohybů
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

Příspěvekod radeksindy » pon 18 lis, 2013 12:15 pm

Zatím bych nejásal, dosud Alabtrosu předvedl sotva průměrné modely za veký peníze. Jednoznačnou výhodou oproti konkurenci však bude zřejmě prostá existence, což se o stavebnici 475.1 Modellbahmanufaktur Crottendorf říct nedá a dlouho ještě nebude :D
radeksindy

Příspěvekod marwin » pon 18 lis, 2013 1:23 pm

radeksindy píše:Zatím bych nejásal, dosud Alabtrosu předvedl sotva průměrné modely za veký peníze

Mas pravdu, ale na boude uz jde videt jisty posun, nyty uz jsou pekne male. Tak se nechame prekvapit.

radeksindy píše: což se o stavebnici 475.1 Modellbahmanufaktur Crottendorf říct nedá a dlouho ještě nebude :D

Tak to uz asi nikdo ani nedoufa, ze by se dockal modelu ceske pary od Crottendorfu.
marwin

Příspěvekod radeksindy » pon 18 lis, 2013 2:03 pm

Na obrazcích toho bohužel moc vidět není, ale zřejmě se bude jednat o nějaký ověřovací a testovací koncept. Pokud by měl snad rám představovat konečné řešení, tak mi to přijde jako hnus. Byl by to přiajtelný hnus za tisíce, ale ne za obvyklé ceny Albatrosu. Ale rád se nechám překvapit.

Pravděpodobnost, že MMC nakonec vyrobí lokomotivu ČSD skoro nulová. Naději lze spatřovat jen v tom, že už existují díly a jsou v prodeji na e-shopu MMC, a že ji dosud nevyřadili z programu, jako se stalo u jiných lokomotiv.
radeksindy

Příspěvekod marwin » pon 18 lis, 2013 2:57 pm

radeksindy píše:Naději lze spatřovat jen v tom, že už existují díly a jsou v prodeji na e-shopu MMC, a že ji dosud nevyřadili z programu, jako se stalo u jiných lokomotiv.

Ted jsem kouknul do eshopu MMC a vypada hodne nedotazeny, nejde se tam rozumne pohybovat mezi vyrobky. Nahodne jsem tam proklikal par doplnku, ale nic na CSD pary jsem nenasel. Muzes napsat, co si tam nasel ty?
marwin

Příspěvekod radeksindy » pon 18 lis, 2013 5:20 pm

Předpokládám, že máš stejný problém jako já. Ve Firefoxu mi bohužel tento typ eshopu (xtcModified) nefunguje správně, nevidím totiž obsah obchodu jen framework. Týká se i jiných eshopů na stejném frameworku. Zřejmě něco ve FF chybí, možná je špatně nastavený, ale hlouběji jsem po tom nepátral. V IE funguje dobře.
radeksindy

Příspěvekod milan ferdián » pon 18 lis, 2013 5:52 pm

radeksindy píše:Předpokládám, že máš stejný problém jako já. Ve Firefoxu mi bohužel tento typ eshopu (xtcModified) nefunguje správně, nevidím totiž obsah obchodu jen framework. Týká se i jiných eshopů na stejném frameworku. Zřejmě něco ve FF chybí, možná je špatně nastavený, ale hlouběji jsem po tom nepátral. V IE funguje dobře.

Stránky mi funguji v pohodě.P.S.Po spatření ceny za papouška 477.043 a za 475.196 za 2050,- euro jsem jen hluboce polkl. :D
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod mlha » pon 18 lis, 2013 6:00 pm

milan ferdián píše:
radeksindy píše:Předpokládám, že máš stejný problém jako já. Ve Firefoxu mi bohužel tento typ eshopu (xtcModified) nefunguje správně, nevidím totiž obsah obchodu jen framework. Týká se i jiných eshopů na stejném frameworku. Zřejmě něco ve FF chybí, možná je špatně nastavený, ale hlouběji jsem po tom nepátral. V IE funguje dobře.

Stránky mi funguji v pohodě.P.S.Po spatření ceny za papouška 477.043 a za 475.196 za 2050,- euro jsem jen hluboce polkl. :D

no jo,Vy v enku máte jiné ceny :lol: :lol:
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

PředchozíDalší

Zpět na Velikost H0 (komunita H0)