to radeksindy:
Děkuji za odpověď. Ohledně Digitraxu, tak na níže uvedeném linku jsou ty metody popsané. Digitrax přidává informace formou on-line "notes".
http://www.digitrax.com/tsd/KB911/advan ... -digitrax/Ohledně Advanced Consisting (změna adresy CV19 v dekodéru) tak je asi třeba hledat i v ostatních manuálech. Já používám PoM a z pohledu uživatele nevidím rozdíl v počtu klikání ve srovnání s universal consisting,
Nicméně to co nazývá Digitrax universal consisting (na úrovni centrály bez změny CV19 v dekodéru) odpovídá u Lenze "Double-Header". A to co nazývá Lenz "Multiple-Unit" je trochu složitější, protože základ je advanced consisting (změna CV19) + nástavba na úrovni centrály (včetně paketů XpresssNetu) jak popisuješ.
Double-Header od Lenze umí pouze 2 loko, zatímco Digitrax je limitován jen počtem slotů v centrále a součásti soupravy může být i loko bez dekodéru na analog. adrese 0.
Obecně k CV21,CV22:
Mně celkem vadí, že nemůžu ovládat osvětlení (a samozřejmě ani další funkce) na adrese v CV19 a u funkčních dekodérů pro osvětlení je to celkem zásadní věc v případě, že chybí CV21,CV22 a drží se NMRA RP. Zvláště pokud si koupím DCC dekodér, který má certifikát NMRA s tím, že se řídí jeho normami.....Podle mě je to celkem základní funkce, kterou dnes každý očekává, že bude fungovat a nebude si studovat RP, jak to vlastně norma myslí. A začátečník můźe být překvapen, že je tomu naopak, tedy světla nelze zapnout na adrese v CV19 bez CV21,CV22. Takže upozornění na vice místech v dané souvislosti bych nepovažoval za chybu.
Přesvědčování zákazníka, že to nepotřebuje, že je to složité a podráźděné reakce mimo rámec slušného chování příliš nesvědćí o velké profesionalitě konstruktéra/prodejce. Myslím, že hrdost konstruktéra by měla vést k řešení, které je srovnatelné s konkurencí a nenabízet výrobek jiź technicky zastaralý za srovnatelnou cenu.
OT:
Jinak mám pocit, že některé oblasti zasáhl zvláštní syndrom, který je asi nakaźlivý, jež způsobuje, že místo aby výrobce šel po kritice do sebe a vylepśil svůj výrobek, přestože konstruktérovi/výrobci byla nabídnuta bezplatna konzultace, rada, pomoc, tak ji velkoryse odmítne s tím, že je obrazně řečeno "mistr světa" a začne vinit zákazníky, že tomu vlastně vůbec nerozumí...