Moderátor: Michal Dalecký
JBr píše:Na kapotě chybí varovné a informační tabulky (pozor proud, lékárnička), takže působí strašne prázdně. Logo ČKD a tabulka výrobce je leptaný doplněk? Chybí světlo nahoře na levé bočnici dlouhého představku. A škoda volby čísla, skutečná 742.033 vypadá jinak (místo reflektoru poziční LED světlo jiné velikosti, dole místo bílých poziček dálkové reflektory a místo červených kombinované LED pozičky bílá/červená). Možná stálo za to s Cargo verzí počkat na lepší verzi modelu (s prolisy na bočnicích kabiny), protože drtivá většina cargáckých banglí při převlékání laku do korporátního prošla právě úpravami osvětlení. U prolisovaných by se ale dalo najít několik, které mají staré osvětlení a nový lak. U hladkých jsem nenašel žádnou.
Adam Buchal píše:Nevím zda jsou výjimky, alě mě tam chybí ještě kravský nápis "Cokoliv Kamkoliv" nebo "ČD Cargo".
forex píše:Ja nez dalsi loko od MTB, tak jsem si objednal toto......uz z fotek je jasne,ze zpracovani je nekde jinde
http://www.roco.cc/de/news/items/detail ... index.html
cena paradoxne nizsi
E27 píše:Trápi ma, že som si musel lepty rezať a následne osadzovať na lokomotívu. Pýtam sa touto cestou výrobcu, prečo to nenalepí, pretože nemodelár nemá šancu si nalepiť správne štítky a tabuľky.
... Musel som podľa fotky, pretože príkladne výrobné číslo ktoré sa umiestňuje pri kryte pod žaluziami pod žaluzie, ale videl som aj nižšie. A to dokonca u rovnakého typu Holcim akurát jedna jazdí v Rohožníku T448.0780 a druhá je Prachovická T448.0625? Takže bolo by dobré toto riešiť.
knoll píše:Řeším problém s nekvalitním repro u T466.2 - nepřehrává basy. Nevím, jestli je to vlastnost kusu, nebo všech, ale výšky (píšťala, trubka) jsou OK, místo dunění ale jen šum. Nezkoušel někdo instalaci Zimo 10x15 (bez úprav tam těžko vleze), nebo zimo 8x12 (to je ale asi jen nouzovka) případně něco jiného, aby byl zvuk jak má být?
Má někdo kus, který přehrává basy jak má i v rozumné hlasitosti i s originál repro (viz vzorek na stránce Artol), tzn. můj kus je "pouze" vadný?
FloP píše:Fotodokumentace již výše popsaného:
1. Provrtání rámu
2. Naříznutí obvodu kapoty nad ventilátory (tyto vrypy jsou šedě barvené - tedy z originál z výroby...
3. Otřepy, kde by neměly být
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků