miroslav lengyel píše:Není kam spěchat,navíc vám asi v dohledné době přibude další člen,takže to pak půjde jako po másle.
Nepolepšitelný optimista a scifi.
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
miroslav lengyel píše:Není kam spěchat,navíc vám asi v dohledné době přibude další člen,takže to pak půjde jako po másle.
cipisekmp píše:Ahoj, no pekna prace, zeby kovarova kobyla? No hlavne jestli se nestalo nic vecem uskladnenym v garazi. Ahoj Cipisekmp
mizl píše:Ahoj kluci
Rád bych se Vám všem omluvil, že jsem nedorazil na mou avizovanou exkurzy k Vám do Sokolovny. Nespočet výletů a návštěv příbuzenstva mi to nedovolilo. A aby tomu nebylo málo, přidala se malá porucha na vozidle a mém baráku. Upadl výfuk u vozidla a problém s přívodním kabelem na baráku. Takže dovolená jak řemen. Pořád jsem ale doufal, že bude aspoň malý čas na exkurzy. A moc jsem se na ní těšil.
Tímto bych se Vám chtěl omluvit za mou neúčast .
Michal
cipisekmp píše:Ahoj, vy severomovaci me se svoji pracovitosti pekne drazdite. Nebude to dluho trvat a dozenete Raholec. To se me nelibi, uz aby byla zima (brrr to zas bude) a bylo vic casu na tvorbu v jinem meritku nez 1:1.
At se dilo dari Cipisekmp
mlha píše:To jsou ty domácí pálenice,loni nás zásobovals metylem,dnes se Ti to trochu vymklo,co?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků