Firma MTB a velikost TT

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti TT (1:120).

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka

Re: Firma MTB a velikost TT

Příspěvekod petrha » pon 30 zář, 2013 12:43 pm

Ferys píše:Zdravím vás, kolegové,
když před pár měsíci přišla firma MTB na trh s kocourem v H0, odeslal jsem výrobci dotaz, zda se můžeme těšit na tuto řadu i ve velikosti TT. Přišla mi odpověď přímo od majitele s tím, že s výrobou kocoura v TT-čku též počítají. Tak snad v MTB vše běží, jak má.
Franta
.
Já jsem posílal dotaz také, bylo mi řečeno, že by byla vysoká cena a tudíž malý odbyt, ačkoli jsem slyšel, že při lisování zamračené se lisovaly i nějaké komponenty na kocoura, ale co je na tom pravdy ví asi jen MTB, Na vánoční trh by měla přijít 714 a poté 735 a nebo obráceně v ceně okolo 4.000,-Kč.
Když ale uvážím, že jednomu řeknou toto a druhému něco jiného, tak buďto nás jen chlácholí, a nebo sami neví co budou dělat, pokud budou něco, krom Ameriky, dělat
petrha

Příspěvekod TTmili » pon 30 zář, 2013 8:20 pm

Hmm, tak koukám že každý ví něco jiného, a něco jiného se mu doneslo. Já to slyšel zase taky úplně jinak, ale to je vpodstatě jedno. Buď jsme krmeni "abecedou", čili jeden dostane informaci "A", druhý "B", třetí "C", atd. a ve finále si z toho tady můžeme všichni poskládat kompletní obrázek toho na co jsme jim skočili že bude, nebo je to cílená dezinformace, aby zakryla něco co opravdu přijde. A nebo nám naslibují hory doly a pak se po nich slehne zem (což není v těhle končinách nic neobvyklého), ale to si myslím že snad nehrozí.
TT
DIGITÁL
Epocha: IV
Snažíme se dokonale napodobit skutečnou nedokonalost, má to význam?
TTmili

Příspěvekod petrha » úte 01 říj, 2013 8:03 am

TTmili píše:Hmm, tak koukám že každý ví něco jiného, a něco jiného se mu doneslo. Já to slyšel zase taky úplně jinak, ale to je vpodstatě jedno. Buď jsme krmeni "abecedou", čili jeden dostane informaci "A", druhý "B", třetí "C", atd. a ve finále si z toho tady můžeme všichni poskládat kompletní obrázek toho na co jsme jim skočili že bude, nebo je to cílená dezinformace, aby zakryla něco co opravdu přijde. A nebo nám naslibují hory doly a pak se po nich slehne zem (což není v těhle končinách nic neobvyklého), ale to si myslím že snad nehrozí.

Asi tak nějak, a to jsem tady někde četl, že místo M 240 bude dvouoko, a jelikož je v H0 víc kritiků než v TT, takže můžeme jen doufat že MTB se vrátí k TT a nebo vyjde se zamračenou v 0 :D
petrha

Příspěvekod Keďul » úte 01 říj, 2013 10:35 am

Tento víkend je veletrh v Lipsku - loni tam MTB vystavovalo, tak počítám, že letos tam bude taky, pokud v TT něco připravují, tak by to v Lipsku mohli ukázat.V sobotu tam jedu, tak to okouknu.
Keďul

Příspěvekod j p » úte 01 říj, 2013 11:41 am

petrha píše:
TTmili píše:Hmm, tak koukám že každý ví něco jiného, a něco jiného se mu doneslo. Já to slyšel zase taky úplně jinak, ale to je vpodstatě jedno. Buď jsme krmeni "abecedou", čili jeden dostane informaci "A", druhý "B", třetí "C", atd. a ve finále si z toho tady můžeme všichni poskládat kompletní obrázek toho na co jsme jim skočili že bude, nebo je to cílená dezinformace, aby zakryla něco co opravdu přijde. A nebo nám naslibují hory doly a pak se po nich slehne zem (což není v těhle končinách nic neobvyklého), ale to si myslím že snad nehrozí.

Asi tak nějak, a to jsem tady někde četl, že místo M 240 bude dvouoko, a jelikož je v H0 víc kritiků než v TT, takže můžeme jen doufat že MTB se vrátí k TT a nebo vyjde se zamračenou v 0 :D

Doufam, ze to cele neni jen o poctu kritiku.
Protoze pokud ano, tak mame smulu, protoze reakce na SW1200 v TT jsou jen kladne, vetsinou jde dokonce o reakce nadsene. :lol:
Velikost TT: 1. Pennsylvania Railroad 1940-1960 2. CSD 1946-1993
j p

Příspěvekod JBr » úte 01 říj, 2013 11:53 am

j p píše:Protoze pokud ano, tak mame smulu, protoze reakce na SW1200 v TT jsou jen kladne, vetsinou jde dokonce o reakce nadsene. :lol:

Ono aby ne, kdyz amikum nikdo zadnou TT masinu leta neudelal :) Navic mam pocit, ze tenhle model si dost hlidal clovek, ktery je v USA/Kanade prodava, takze bude dost mozna vychytanejsi i z tohohle duvodu.
TT/D V/VI.
JBr

Příspěvekod radula63 » úte 01 říj, 2013 4:49 pm

Keďul píše:Tento víkend je veletrh v Lipsku - loni tam MTB vystavovalo, tak počítám, že letos tam bude taky, pokud v TT něco připravují, tak by to v Lipsku mohli ukázat.V sobotu tam jedu, tak to okouknu.

Ano. MTB v Lipsku bude :!:
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Příspěvekod Jarda H. » úte 01 říj, 2013 5:34 pm

Když vy nesmíte ani naznačovat :lol: :lol: :lol:
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod Tomáš » úte 01 říj, 2013 8:41 pm

Já naznačil a byl jsem kamenován. Něco bude,ale nechte se překvapit :D
"TT" - NYNÍ UŽ DCC - IV 1985-1995 (pád ČSD)
Tomáš

Příspěvekod proky1 » stř 02 říj, 2013 1:58 pm

:?:
proky1

Příspěvekod Keďul » stř 02 říj, 2013 7:49 pm

Tak doufám, že to překvapení MTB nezapomene doma a v Lipsku ho vystaví - nebo to z nich budu muset vytlouct! :D :D :D
Keďul

Příspěvekod pospa » stř 02 říj, 2013 8:15 pm

Na starých stránkách MTB bylo psáno, že po Zamračené je v plánu osobní vůz Bdmtee (vůz se středními vstupy).Tak třeba to je to překvapení.
pospa

Příspěvekod petrha » čtv 03 říj, 2013 6:53 pm

pospa píše:Na starých stránkách MTB bylo psáno, že po Zamračené je v plánu osobní vůz Bdmtee (vůz se středními vstupy).Tak třeba to je to překvapení.

to bylo psané po Brejlovci
petrha

Příspěvekod olik » čtv 03 říj, 2013 8:14 pm

No ja na jejich stanku nic noveho nenasel :cry: jen ta amerika uz byla na prodej ,hezke ale pro nas nepouzitelne,snad jen jako okrasu :D
olik

Příspěvekod Donatelli » čtv 03 říj, 2013 8:20 pm

MTB v Lipsku žádnou novinku neukázalo ( a nebo jsem si dovolil ji přehlédnou za což se omlouvám )
Donatelli

PředchozíDalší

Zpět na Velikost TT (komunita TT)