DOTAZ - vyprazdňování vagonů Raj ve skutečnosti

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod Jarda H. » úte 18 bře, 2008 5:46 pm

marwin píše:
bindo011 píše:Je ti síce trochu od témy, ale neviete, kde by sa daly tieto "RAJKY" zohnať pre veľkosť "N"? Vďaka

http://www.zababov.cz/index.php?id=741
klikni na vagony a tam se skryva:)
je to nabidka pro cleny zababova, zkus se zeptat dana b., jestli si ho muzes objednat.
jsou to nadherne modely, videl jsem je nazivo.

To bindo011 : no tak vidíš, pomoc se (skoro) vždycky najde ! I můj odkaz se týkal modelů p.Heráčka ! Takže to zkus s dotazem !!
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod bindo011 » úte 18 bře, 2008 6:32 pm

Skúsim, no počítam v veľkou cenou.......
"N" analog system PIKO MODELLBAHN IV
"HO" analog system MEHANO TRAIN LINE V
bindo011

Příspěvekod Jarda H. » úte 18 bře, 2008 7:12 pm

bindo011 píše:Skúsim, no počítam v veľkou cenou.......

To asi budeš muset :( :!: Jen pro ilustraci, ve velikosti TT se prodávají nové Rajky (výrobce LOCO) za více než 600,- Kč, použité na aukru ať už ze stavebnice či ojeté LOCO cca od 350 (málo kdy !!) až do cca 520,- Kč ! Zbývá stavebnice a udělej si sám (tedy v TT), cenová relace za stavebnici -nevím přesně - mezi 100 až 200 Kč ?!

Tolik pro tvojí informaci :lol: :lol: :!:
Jarda H.

Příspěvekod sco_27 » úte 18 bře, 2008 7:27 pm

No v H0 staval Raj-ku jeden z Kosickych modelarov z asi pouzitych dielov, vid odkaz. Cena vychadza celkovo na cca 450,-SKK/ks + Pouzite farby. Osobne som pisal autorovi a dieli je mozne objednat.
http://mkkosice.railnet.sk/?p=160
sco_27

Příspěvekod bindo011 » úte 18 bře, 2008 7:48 pm

Jarda H. píše:

To asi budeš muset :( :!: Jen pro ilustraci, ve velikosti TT se prodávají nové Rajky (výrobce LOCO) za více než 600,- Kč, použité na aukru ať už ze stavebnice či ojeté LOCO cca od 350 (málo kdy !!) až do cca 520,- Kč ! Zbývá stavebnice a udělej si sám (tedy v TT), cenová relace za stavebnici -nevím přesně - mezi 100 až 200 Kč ?!

ano tie stavebnice sa pohybujú okolo 150Kč ale sú len v TT, škoda že nie v N.
bindo011

Příspěvekod Jarda H. » úte 18 bře, 2008 7:50 pm

sco_27 píše:No v H0 staval Raj-ku jeden z Kosickych modelarov z asi pouzitych dielov, vid odkaz. Cena vychadza celkovo na cca 450,-SKK/ks + Pouzite farby. Osobne som pisal autorovi a dieli je mozne objednat.
http://mkkosice.railnet.sk/?p=160

V H0 je holt dostupnost dílů snazší, něco zmáknou i šikovné ručičky, ale pro "binda011" to bohužel není řešení, on se ptal na velikost N :lol: :!: Ale zase jsou tvé řádky informací pro modeláře ve vel. H0 ! Třeba má někdo zájem o Rajky ?!
Jarda H.

Příspěvekod Jirka1 » stř 19 bře, 2008 5:42 am

bindo011 píše:
Jarda H. píše:

ano tie stavebnice sa pohybujú okolo 150Kč ale sú len v TT, škoda že nie v N.

Zkus se podívat na http://dynmodel.ic.cz/, kolega nabízel Raj v N-ku.
Jirka1

Příspěvekod bindo011 » stř 19 bře, 2008 6:08 am

Pekná :P , našiel som jednu na Aukre, je síce iba 2 nápravová, ale pekná za dobrú cenu. http://www.aukro.cz/item331856324_nakladni_vagon_cementovy.html
bindo011

Příspěvekod Jarda H. » stř 19 bře, 2008 6:54 am

Jirka1 píše:

Zkus se podívat na http://dynmodel.ic.cz ...

Zajímavé stránky, škoda jen, že u modelů Rajek je poznámka "výroba ukončena" !! Přesto bindo zkus se zeptat, třeba má ještě nějaké díly ? A pokud ano, byla by šance si to udělat vlastnimi silami jako stavebnici !
Jarda H.

Příspěvekod Jarda H. » stř 19 bře, 2008 6:58 am

bindo011 píše:Pekná :P , našiel som jednu na Aukre, je síce iba 2 nápravová, ale pekná za dobrú cenu. http://www.aukro.cz/item331856324_nakladni_vagon_cementovy.html

Neznám konkrétně tento typ vagonu, i když ho dělají taky v měřítku TT - ale mám dojem (jen můj názor !!), že jako ČSD ty vagony nebyly, pouze DR apod. ?! Zkrátka že je to uměle vytvořený vagon (i když podle razítka už od výrobce) jako ČSD ?! Ale myslím, že tobě až tak na tom nezáleží, ne :lol: :?: Navíc nákladní vagony stejně jezdí promíchané.
Jarda H.

Příspěvekod badliner » stř 19 bře, 2008 7:48 am

Jarda H. píše:
bindo011 píše:Pekná :P , našiel som jednu na Aukre, je síce iba 2 nápravová, ale pekná za dobrú cenu. http://www.aukro.cz/item331856324_nakladni_vagon_cementovy.html

Neznám konkrétně tento typ vagonu, i když ho dělají taky v měřítku TT - ale mám dojem (jen můj názor !!), že jako ČSD ty vagony nebyly, pouze DR apod. ?! Zkrátka že je to uměle vytvořený vagon (i když podle razítka už od výrobce) jako ČSD ?! Ale myslím, že tobě až tak na tom nezáleží, ne :lol: :?: Navíc nákladní vagony stejně jezdí promíchané.

Myslím,že není umělý....viděl jsem v TT stejný typ vozu v ČD..asi maloserie,ale kvalitní potisk tamponový...
badliner

Příspěvekod Jirka1 » stř 19 bře, 2008 7:55 am

Jarda H. píše:
Jirka1 píše:

Zkus se podívat na http://dynmodel.ic.cz ...

Zajímavé stránky, škoda jen, že u modelů Rajek je poznámka "výroba ukončena" !! Přesto bindo zkus se zeptat, třeba má ještě nějaké díly ? A pokud ano, byla by šance si to udělat vlastnimi silami jako stavebnici !

Ale Jardo, vždyť je tam ta Raj taky v novinkách!

bindo011 - ohledně té 2 osé cibule.
V seriálu Dynastie Nováků byl několik okamžiků záběr právě na tento vůz s označením ČSD! Takže by to asi nesmysl být nemusel. Ale víc jsem se o nich u ČSD nikde nedopátral.
Jirka1

Příspěvekod Jarda H. » stř 19 bře, 2008 3:26 pm

Jirka1 píše:

Ale Jardo, vždyť je tam ta Raj taky v novinkách!

Sorry :!: Přehlédl jsem, že položka 3) je NOVINKA, vagon Raj žlutá-hnědá, já jsem viděl položky 5), 6) a 7) s poznámkou VÝROBA UKONČENA ! Na tvoje upozornění jsem se podíval znovu - bylo to moje přehlédnutí 8) a z toho vypadla špatná (moje) informace :cry:

Holt už nejsem nejmladší (i když do důchodu čím déle dělám tím mám dál :lol: !) a zrak "zlobí" :!:
Jarda H.

Příspěvekod Jirka1 » stř 19 bře, 2008 8:46 pm

Jarda H. píše:To "jirka1" : jsem zvědav, co se dozvíš o těch Rajkách na obilí :!: :?: Mně se to fakt nezdá, ale jak říkám, při situaci na dráze (tedy ČD), jak ji vidím já zvenčí / co by uživatel osobní dopravy a díky práci i nákladní / bych se ani nedivil ? Když ti přistaví vagon od uhlí na nakládku bílého zboží .... :shock: :cry: :lol:

Takže jsem se na to ptal, shodou okolností jsem dnes toho člověka potkal.
Moc se omlouvám za dezinformaci, obilí se v Raj nevozilo, došlo nejspíš k nějakému informačnímu šumu, pravděpodobně jsem se přeslechl, jednalo se asi o jiný vagon.
Takže asi tak.
Děkuji za pochopení. :roll:
Jirka1

Příspěvekod richard0404 » stř 19 bře, 2008 10:14 pm

bindo011 kamarád Nkař mi říkal že raj-ky byly občas jako speciální edice tak nevím nejsem eNkař , ale ta cena je dost dobrá. Občas se prý naskytne koupě na eBay ale cena je prý celkem vysoká.
"H0-analog - V SBB" "Faller Car System" "Moduly sekce N"
richard0404

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)