...být domácím výrobcem a ukazovat svoji "horkou" kvalitu současné úrovně, tak bych se minimálně styděl a velmi rychle napravoval svoji reputaci - viz Šikulové a Bai. Myslím, že zájemců o nedotažené modely v příšerné kvalitě zpracování šasi i platiny bude velmi rychle ubývat. Možná by bylo pro MTB lépe produkovat jen stavebnice - i tak se modely MTB začínají stávat stavebnicemi - doupravit špatně zasazené zábradlí, nalepit na "prosvětlený" štítek tabulku s označením řady, nalepit si lept tabulky a nově - propájet "studené" spoje platiny, olemovat poziční světla, opravit barvu po odstranění "špíny" v barvě, začištit neskutečné otřepy, dotisknout červené označení na pluhu - viz dnešní foto (všiml jsem si až dnes ráno...) atd. ... a to vše za lidovou cenu přes 4 tis. ...
Při porovnání s první sérii Hektorů lze jen konstatovat, že další série jsou nepovedené zmetky. Jsem rád, že jsem se rozhoupal a koupil si ihned prvního Hektora na trhu - když je oba teď porovnám, nestačím koulet očima nad rozdílem ve zpracování obou modelů stejné firmy