Páry -
310.0 , 423.0/433.0 , 534.03 a 556.0
Motory -
M131, M262 , M286 a M240 + Balm (050) a Balm (020)
Elektriky nevedu

Moderátor: Michal Dalecký
soundman73 píše:Zajímalo by mě, které modely lokomotiv a vagonů vám na našem trhu nejvíc chybí.
Třeba popostrčíme nějakého výrobce, když uvidí, že nějakého modelu ČSD/ČD by se hodně prodalo...
Mě třeba chybí 810 (M 152) a Btax nebo jsem si aspoň nevšiml, že by je někdo za rozumný peníz vyráběl.
forex píše:Tak ono od Bramosu neni problemova jen ta 810a klidne za ni dam 8 000, a budu mit pocit,ze sem koupil neco kvalitniho,nez v soucasne dobe mit pocit,ze jsem vyhodil pres pet tisic za neco,co se moc nepovedlo.
jarnotrulli píše:Já bych v H0 nejvíce ocenil něco z tohodle:
Páry:
354.1 Všudybylka
434.2 Čtyřkolák
534.0 Kremák
475.1 Šlechtična (tuhle asi nejvíc)
556.0 Štokr
498.0 (1) Albatros (nebo zuhle)
486.0 Zelený Anton
433.0 Skaličák
Motoráky:
M131.1 Hurvínek
Vagóny:
D - služební pro nákladní vlaky (počátek III.ep)
petrha píše:Tak to je tedy trefa do černého![]()
![]()
Slyšíte páni z firmy BRAMOS, je potřeba vyrobit konkurenční 810 asi v částce do 2.000,- Kč
![]()
![]()
![]()
![]()
soundman73 píše:Mě spíš šlo o rozumný poměr cena/výkon (kvalita).
milan ferdián píše:soundman73 píše:Mě spíš šlo o rozumný poměr cena/výkon (kvalita).
Kluci,kluci a jsme znovu tam,kde jsme nechtěli být.Za chvíli tu bude X příspěvků,jak by měl výrobce lacino produkovat ve špičkové úrovni.Já už jsem to tady jednou psal.Je to jen nerealizovatelný český senJedině,že by značku našich modelů měla podpis "MADE IN CHINA".
A to nevím jak by se vám dlouho líbilo...
forex píše:Proc Milane "nechme toho", myslim,ze to tu neni hadka, a urcite to tu snad neni placene forum nektereho vyrobce,abychom tady museli mlcet, nicmene,ja o nekolik postu vyse napsal,ze klidne za motoraka dam 8 000, ale musi to k necemu stat, takhle bych povazoval soucasnou cenu M 152 za vyhozene penize. Kazdopadne tato poddiskuze v tomto vlakne vznikla prave proto, ze chybi i poradna M152, bez ohledu na fakt,ze ji nekdo dela, stejne tak,jak tu bylo zmineno v jedne reakci,ze pulka parnich loko, co tu jini kolegove postradaji, jsou,ale v cene,ze to proste normalni modelar nekoupi za takove castky.....stejne tak kolem osmidveraku uz jsem zaznamenal mimo toto forum reakce, ze si Ti,co vyvolali predelavku osmidveraku maji zkusit ,jak je narocne neco postavit a neremcat......ale to bychom teprve zase uz byli u toho, ze v lide u nas jsou ochotni koupit leckdy cokoliv,bez ohledu na kvalitu a cenu....
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník