Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
nadkachna píše:Báňa není jediný výrobce, takže mé vlasy zůstávají v klidu.
vorech píše:podle zpráv pana Báně, tak se nám všem českým modelářům povedlo to, že pár chytrých a nejlépe zručných modelářů, kteří neustále kritizovali, sebrali panu Báňovi chuť dělat další modely. Zase tu začnete namítat, jak konkurence to má lepší a levnější a podobně. Všichni, ty co si zkusili sami kdy udělat model, zjistili, že je vyšel cca 3000. Takže hurá do podnikání a vyrábějte lokomotivy na trh a přeji vám ty pocity, když budete číst názory remcalů.i
vorech píše:podle zpráv pana Báně, tak se nám všem českým modelářům povedlo to, že pár chytrých a nejlépe zručných modelářů, kteří neustále kritizovali, sebrali panu Báňovi chuť dělat další modely.
milan ferdián píše:
A kdo je další český výrobce hnacích vozidel v TT ečku
Tomáš píše: Začátky ve výrobě jsou vždy složitou záležitostí a jen čas napoví, jak to bude dál. Na p.Báňovi mě pouze mrzí to, že razí myšlenku, že čeští modeláři v TT jsou "chudí" a nekoupí si model který překoná hranici 3,5tis. To přece nemůže vědět.
Tomáš píše:To, ano míň nás sice je, ale za to kupujeme ve velkým. Já mám třeba 8 strojů MTB.
Tomáš píše:To, ano míň nás sice je, ale za to kupujeme ve velkým. Já mám třeba 8 strojů MTB.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník