Diorama se zbrojenim od Houmra

Založte si vlastní témata a prezentuje zde stavbu vlastních modelů od A do Z. Pouze lokomotivy, vozy či stavby. Ne kolejiště.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Zbrojeni...

Příspěvekod mariov8 » sob 15 bře, 2008 6:01 pm

Sakra, trpim. Ano, takove diorama prodava. Dioramatko si doma prosadim... 8) Myslim, ze az bude "karkule" na podvozku, bude potrebovat zbrojit. :D
H0 a H0e, analog (zatím), III a IV epocha. Lepty. Prototypy. Technika a její vývoj - historie.
mariov8

Příspěvekod Petr Zatrepalek » sob 15 bře, 2008 8:20 pm

Michale dík za rozměry! A gratuluju ke krásnému dílu! Ta drnová foliáž je fakt skvělý výrobek. Použiju ho taky!
Petr Zatrepalek

Příspěvekod Michal Dalecký » sob 15 bře, 2008 8:45 pm

Petr Zatrepalek píše:Michale dík za rozměry! A gratuluju ke krásnému dílu! Ta drnová foliáž je fakt skvělý výrobek. Použiju ho taky!
Ahoj, nemas zac. Honza mi poslal link na fotky tve Nemky a taky gratuluju. Jinak s tou foliazi se pracuje super. Dan ted chysta skladiste, tak bude dalsi namet na dioramatko. Jen informativne, uz jsem napsal clanek (navod): http://magazin.modely.biz/view.php?cisl ... 2008030007
:: H0, DCC, III-IV :: http://www.ambmodely.cz :: http://diskuze.modely.biz
Michal Dalecký

Příspěvekod milan ferdián » ned 16 bře, 2008 6:00 am

Michale a Houmre,jak už jsem psal,paráda,až já takové umění budu zvládat,tak jak vy,tak si řeknu,konečně jsem se něčemu přiučil u mistrů :wink:

Příspěvekod Radek » ned 16 bře, 2008 6:58 am

Áááááách. Tak tomu říkám reklama! :lol:
Radek

Příspěvekod richard0404 » ned 16 bře, 2008 12:10 pm

Opravdu nemám slov jo kdo umí ten umí. A zase se člověk něčemu přiučí. A proto také holt tomuto foru a jeho přispěvatelům. :lol:
"H0-analog - V SBB" "Faller Car System" "Moduly sekce N"
richard0404

Příspěvekod badliner » ned 16 bře, 2008 2:57 pm

Mám dotaz k použité oboustranné pásce..Jaká je použita?Běžná průhledná jako isolepa,nebo pěnová?Díky
badliner

Luční květy

Příspěvekod symar » pon 17 bře, 2008 1:19 pm

No paráda, už se taky na něco takového chystám, ale vždy když vidím takovéhle výsledky, chytne mě depka a mám chuť vše (snad i sebe) pověsit na hřebík. Teď mě tak napadlo, takové diorámatko s oběšencem by nebylo od věci, no nic, zase zpět. Jenom malý dotaz. Michale, prosím tě, jak pracuješ s těmi lučními květy od Poláka. Máš to hrozně pěkné, jemné květinky, sotva viditelné. To mě se nějak nedaří. Ten postup jak na Naturex platí i pro toto? Někteří dokonce odtrhávají chuchvalce travin z podložky. Platí to snad i pro toto? Díky
symar

Předchozí

Zpět na Mám rozestavěno (máme rozestavěno)