Polomery oblouku u obou reseni jsou velke podle toho, na jak velkem pozemku se ta krizovatka postavi

Jenze tady chce kazdej vykuk za metr pudy milion...
Obe uvedene krizovatky jsou na pozemku o tvaru cca kosoctverce o hrane cca 500m, a ano, ctyrlistek musi mit ty zatacky "utazenejsi".
Rekneme ze sjezd "doleva" z ctyrlistku dovoluje tak 40-60km/h, obloukovy nad/podjezd 80-100?
Jenze:
A) co se usetri na pozemku, se zase vypali na samotny stavbe. Ctyrlistek = 1 most, to druhy kruhovy reseni ma min 3 mosty, a zatimco ctyrlistek u Brna letmym merenim spotrebuje asi 4,8km asfaltu (neresim pocty jizdnich pruhu), to druhy reseni mi vyslo na 6km, tedy o 25% vic, a to jsem ignoroval odbocku na Zbraslav a resil to ciste jako krizeni Strakonicke a okruhu. Kdybych pocital vliv jizdnich pruhu, je ten rozdil jeste vetsi. 2 mosty a kilacek asfaltu, to mame hnedle nejakou miliardicku navic pro projektanta i stavitele + vsechny subdodavatele (= vic kapriku pro schvalujici uredniky), vse na ucet naseho superbohateho statu = jeho obcanu..
B) o plynulosti (a bezpecnosti) dopravy bych mirne polemizoval, neb u primitivne jednoduchyho ctyrlistku i lama s tejden starym ridicakem intuitivne vi co ho ceka a kam ma jet, zatimco v Lahovicich i vyjezdenej sofer musi cumet na bambilion ceduli, a ve finale zpomali na 30 km/h, aby je stihal cist a nahodou nezahnul spatne (mimochodem ta cena dopravniho znaceni u obou reseni taky nebude shodna), misto aby se radsi venoval rizeni..
Smysl mi to dava treba na odbocce z R10 na Liberec pred Turnovem.
http://mapy.cz/#!x=15.118351&y=50.596330&z=16&l=15