Moderátor: Michal Dalecký
milan ferdián píše:Teď jsem koukal na diskusi,tam se píše během srpna,příspěvek je datován 15.července.
dnovy píše:milan ferdián píše:Teď jsem koukal na diskusi,tam se píše během srpna,příspěvek je datován 15.července.
jestli je tu nekdo kdo veri srpnu 2013 at udela carku:-)
milan ferdián píše:Hobby-shop Ostrava nabízí i číselné řady
Bai 4-3484,Bai 4-3542,Bai 4-3558
modzel píše:milan ferdián píše:Hobby-shop Ostrava nabízí i číselné řady
keď som videl terminy dodania to znamene , že celu súpravu budem mať na nový rok.Mal som nádej ,že dajú naraz 2 čiselné rady...
milan ferdián píše:Hobby-shop Ostrava nabízí i číselné řady
George V. píše:milan ferdián píše:Hobby-shop Ostrava nabízí i číselné řady
aj, aj, aj. Tak to si ho, bohužel, asi musím nechat ujít. Označení platné do roku 1967. Já ale potřebuji vozy z let sedmdesátých/osmdesátých... Tak aspoň ušetřím, ono ještě bude za co utrácet.
ReichenbergW píše:Nebojte budou i vozy s novějším popisem. Všeho do času. Zas tak rychle mi to nejde .-)
Michal Dalecký píše:Vzorek Bai k nafocení bude v brzké době a Da seriově do konce září.
George V. píše:ReichenbergW píše:Nebojte budou i vozy s novějším popisem. Všeho do času. Zas tak rychle mi to nejde .-)
...tak o tom jsem nepochyboval, že budou. A těší mne, že jste do toho zainteresován. Aspoň trochu záruka, že modely budou k něčemu vypadat. Doufám, že budou i vozy By/Byz a Byz-k(vojenské).
ReichenbergW píše:George V. píše:ReichenbergW píše:Nebojte budou i vozy s novějším popisem. Všeho do času. Zas tak rychle mi to nejde .-)
...tak o tom jsem nepochyboval, že budou. A těší mne, že jste do toho zainteresován. Aspoň trochu záruka, že modely budou k něčemu vypadat. Doufám, že budou i vozy By/Byz a Byz-k(vojenské).
Děkuji, jsem po úrazu tak mám alespoň o zábavu postaráno. Vozy připravuji tak aby nebyly ani ty tři stejné shodné a lišily se jen číslem a depem, ale odlišují se podle skutečných vozů z fotografií i rozmístěním nápisů, řadové označení je různě po skříni jak bývalo atp. Nebude tedy vagon jako vagon. Přeci jen jsou to vozy, tak to intenzivně konzultuji s kolegy kteří o nich vědí víc jak já, tak snad budete spokojeni. Myslím že jich ještě bude tolik že nám z toho budou nádraží plnýJakou verzi si Šikulové řeknou tak takovou jim uděláme. Ale pořadí a sled nevím. I pro mě ty vozy budou překvapením a těším se na ně...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků