A protože stanička Hevlín mi připadala jako sirotek,navrhl jsem modul této stanice pro sdružení Moduly Brno,byť její realizace asi bude v dnešní době scifi,ale kdoví

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Lubomír píše:U nás v klubu je však trochu nevole dělat velké projekty, pročež se všichni bojí, že by si vylámali zuby.
airwar píše:... A u modulovky musíš zohlednit i přepravní možnosti...Mutěnice jsou celkem malá stanice, ale i tak mám problém je naložit do vozu Škoda Felicia Kombi a to nemluvím o tom, že budu ještě asi 4 ks modulů k stanici dodělávat. ...
mizl píše:airwar píše:... A u modulovky musíš zohlednit i přepravní možnosti...Mutěnice jsou celkem malá stanice, ale i tak mám problém je naložit do vozu Škoda Felicia Kombi a to nemluvím o tom, že budu ještě asi 4 ks modulů k stanici dodělávat. ...
Trochu mimo téma, ale nedá mi to:
Kluci ... proč si všichni stěžujete na nedostatek místa v automobilu ???
Tak si nekupujte malá auta a kupte rodinné velké vozidlo ...![]()
Michal
Ps: Doufám, že se někdo neurazí ... Berte to spíš jako legraci
mizl píše:Když už se to tady zvrhlo na diskuzi o autech (kterou jsem vyvol já), tak já mám Ford Galaxi. Je to poměrně velké rodinné auto s možností přepravit až sedm osob. Je ho předností jsou vestavěné autosedačky na zadních sedadlech a otočné přední sedadla o 180°. Prostor jak pro cestující, tak pro moduly. Prostě místa, že by se dalo ve voze tancovat.
Michal
Uživatelé procházející toto fórum: Vítek57 a 3 návštevníků