Ano,toto jsou návěstidla WSSB.Výkres mám,ale nejsou to tato návěstidla.Celkové rozměry jsou stejné,jen u nás jsou světla v jedné lajně.Výkres dám klidně sem.
Ahojte, ako by som mohol pomocou foliáže docieliť takto zarastené koľaje? využívam hlavne Polák, prosím poradte, ako to spraviť tak, aby koľaje boli aj zjazdné..
Kolego, v zásadě musíš nechat prostor pro nákolky vozidel. Budu řešit obdobný problém - koleje zasypané zeminou tak,že vidět půjdou jen hlavy kolejí,asi takto: Foto není moje
V době kdy byly jen barvené piliny a nebo "koberec" made in Vero, tak jsem s velkým úspěchem použil ten koberec a bylo to perfektně zarostlé a i sjízdné. Jenže v dnešní době koberec....asi ne.
Asi bych zvolil slabou vrstvu posypu.Ihned po zapsání projet několikrát vozem s plastovými koly (silnější okolky) tím se vytvoří potřebný prostor pro kovové okolky s rezervou.
Ahoj Škoda že nepoužíváš statickou trávu. Výsledek by se dostavil a aplikace je jednodušší než z foliáží. Ještě mě napadlo koupit samostatné drny od Model Scene a vytrhat je z podkladu, následně vlepit mezi pražce. Pokud by vlákna byla moc dlouhá pro průjezd tak upravit nůžkami zastřihnutím.
drny kup od poláka tan jich má moc variant kup velikost TT jsou menší a od model scene trávní folitáž nizkou ta se dá použít roztříhaná na pidi proužky atd...