Jiri Dvoracek píše:Luxusni pracicka, ne nadarmo se rika "Pospichej pomalu"Jirka
to víš, já vždycky hodinu promýšlím co nejdřív a jak to udělat, pak hodinu dělám, a pak si otevřu plecháče a hodinu se kochám...

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Jiri Dvoracek píše:Luxusni pracicka, ne nadarmo se rika "Pospichej pomalu"Jirka
MirekTT píše:Já se chystám použít tohle:
http://www1.futureelectronics.com/doc/W ... 1053.0.pdf
Je to na miniDIN lištu, malé. Lze jich vedle sebe naskládat libovolný počet a taktéž libovolný počet propojit mezi sebou pomocí další propojovací lišty. Dělá se to ve více barvách. Lze tak vytvořit spoustu různých víceúčelových svorkovnic na míru.
Nevýhody: je to dražší řešení, je to systémové a většinou jen na objednávku. Musí se k tomu doobjednat ještě bočnice a lze k tomu doobjednat popiskové štítky. Někdy ve vzdálené budoucnosti bude k dispozici od mně článeček. ale masové rozšíření neočekávám hlavně kvůli ceně.
Příklad použití - ikdyž tohle jsou ty větší na narmální DIN. Uprostřed jde vidět ta měděná propojka. Stříhá se dle potřeby, klidně by to šlo proklemovat celé.
chameleon píše:to víš, já vždycky hodinu promýšlím co nejdřív a jak to udělat, pak hodinu dělám, a pak si otevřu plecháče a hodinu se kochám...a pak spát, takže to pak ta produktivita nic moc...
chameleon píše:Teda, tak koukám, že instalace přestavníků a pár drátů DCC na jednom segmentu mi trvala měsíc, a to jsem se ani neflákal...Takže na celém kolejišti se budu prohánět až tak v létě, ale ono není zas tak kam spěchat...
Co mě překvapilo nejvíc, že jsem to zapojil a ono to všechno funguje
fulda píše:Neuvažoval jsi o použití přímo želvovejch přestavníků? Asi by se ti tím zjednodušilo drátování a troufám si odhadnout, že i zlevnilo.
Koukni: viewtopic.php?f=6&t=5540&p=105814&#p104845
chameleon píše:Jiri Dvoracek píše:Luxusni pracicka, ne nadarmo se rika "Pospichej pomalu"Jirka
to víš, já vždycky hodinu promýšlím co nejdřív a jak to udělat, pak hodinu dělám, a pak si otevřu plecháče a hodinu se kochám...a pak spát, takže to pak ta produktivita nic moc...
milan ferdián píše:Jiří,tak elektryka ti fakt fungujeJá lepší po Roudnici přešel na ruční přenos dat
chameleon píše:...
* modře jsou moduly vratných smyček LK200 (celkem 5ks) rozdělených na 2 úseky, neboť detekuji v nich přes LB101 a ten má možnost detekce 2 úseků, tak toho asi využiju...-> co myslíte![]()
mizl píše:Dle mého názoru by ti stačili pouze dva LK200
mizl píše:Dle mého názoru by ti stačili pouze dva LK200
Myšpulín píše:To by ovšem současně nemohl vjíždět či vyjíždět. Přes DKS může postavit dvě cesty.
mpinta píše:mizl píše:Dle mého názoru by ti stačili pouze dva LK200
A dle mého jen jeden...
http://lokopin.wz.cz/body.php/kolejivo/smycky.htm
mpinta píše:mizl píše:Dle mého názoru by ti stačili pouze dva LK200
A dle mého jen jeden...
http://lokopin.wz.cz/body.php/kolejivo/smycky.htmMyšpulín píše:To by ovšem současně nemohl vjíždět či vyjíždět. Přes DKS může postavit dvě cesty.
Včetně současného vjezdu a výjezdu.
Uživatelé procházející toto fórum: Tempotaxi a 3 návštevníků