Zdravím dnes mi je 26 a zrovna nám dělají okna a potom mně čeká malování ,takže si to moc neužíju,ale dárek mi příjde od tt modeláře(e-shop)jako objednávka ,už se moc těším
Chlapi, všechno špatně. V týhle branži je jen jeden >správnej< věk. A sice když UŽ umíš dát mašinku na koleje, a pak když JEŠTĚ umíš dát mašinku na koleje
Upozornění! Toto je diskuzní fórum, a ne vševědopedie absolutních pravd! www.ModulyBrno.cz
Tak to zase úzce souvisí s tím vidět koleje, a umět dát viděnou mašinku na viděný koleje . Každpádně gratulace patří k jakémukoliv věku a řekněme že modelařina může skutečně spojovat generace, narozdíl od jiných aktivit. Pak to mohou umět ještě třeba šachy .
TT DIGITÁL Epocha: IV Snažíme se dokonale napodobit skutečnou nedokonalost, má to význam?
Já jsem 1. září oslavil své patnácté narozeniny. Asi v polovině prosince to bude rok, co se věnuji tomuto koníčku a taky zanedlouho odstartuji svojí první stavbu kolejiště, na kterou jsem se celý ten rok připravoval. A vím, že mám před sebou ještě spoustu informací, které si musím zjistit.
Myslím, že by se slušelo panu Daleckému pogratulovat k jeho dnešním polokulatinám (pokud informační řádek na hlavní stránce dole nekecá), když už nás tu nechává za své peníze zdarma vykecávat. Takže pane Dalecký, vše nejlepší k narozkám od nás z Brna
Upozornění! Toto je diskuzní fórum, a ne vševědopedie absolutních pravd! www.ModulyBrno.cz