Myšpulín píše:Dobrý. Jen taková malá technická. Jaká je plánovaná životnost těch tří borovic?
Ahoj, ja doufam, ze dlouha. Jsou nasunovaci a jeste jsou dalsi v rezerve

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Myšpulín píše:Dobrý. Jen taková malá technická. Jaká je plánovaná životnost těch tří borovic?
Tkadlec Jaroslav píše:no nevím podle fotky ten Hack a hulacki je totožný já v tom rozdíl nevidím já použil hulacki a ta fotka mě říká ,že je to stejný zábradlí tam je spájené barva stejná tak ,že polák dělá i pro němce a oni to prodavají pod svojí značkou
Jiri Dvoracek píše:Diky za odkazy, ale o Hulacki uz tady byla rec, pry to vazne s kvalitou a vzhledemNo uvidime, nez se dostanu ke stavbe mostu, tak uplyne jeste nejaky ten patek
Mne spise zajima, jaky je prujezdny profil pro trat s elektrickym vedenim a zda bych se vesel do toho mostu od Male Zeleznice. Ten se mi zda zatim nejvhodnejsi. Nasel jsem si tedy tohle a tam se pise, ze by melo stacit 52 mm a most ma 56 mm, ale zda se mi to nejak malo
![]()
http://rak.grasski.net/rak-tt/ostatni/d ... profil.pdf
A jeste ten z toho nemeckeho eshopuA porad nevim, jestli je lepsi pouzit dvojkolejne mosty a nebo dva jednokolejne. Co je verohodnejsi?
Jirka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků