Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
TT-maniac píše:Jedíný nejsi ... jsme už dvamathysek píše:mě je například 15...doufám že tu nejsem jedinej v tomdle mladym věku...![]()
![]()
![]()
Taky je mi 15, ale teď moje modely spíš odpočívají něják mi přibylo zájmů
PaMi píše:Dnes padesát.
PaMi píše:Dnes padesát.
To bude dnes večer v hospodě Nagano na pravidelném čtrnáctidenním setkávání vláčkařů veselo
fulda píše:PaMi píše:Dnes padesát.
To bude dnes večer v hospodě Nagano na pravidelném čtrnáctidenním setkávání vláčkařů veselo
Proč mám dnes nestabilní myšlenky a uvnitř hlavy ještě jednu větší hlavu?
TTmili píše:PaMi: Sice pozdě ale přecejen gratulace.
No a u mě se to zlomilo dneska, opustil jsem tu sladkou éru let končících na -náct, teď už mě čekají jen ty léta na -cet a pak na -át. Ale to už tak bejvá, jinak gratulace až někdy kolem půljedenácté večer, to bude přesně čas kdy jsem se prý před 20-ti lety vyskytl.
miroslav lengyel píše:fulda píše:PaMi píše:Dnes padesát.
Proč mám dnes nestabilní myšlenky a uvnitř hlavy ještě jednu větší hlavu?
No to bude asi tím,že jsi se včera pěkně zdunil.To víš,není radno míchat pivko s veselými kalíšky.
milan ferdián píše:TTmili píše:PaMi: Sice pozdě ale přecejen gratulace.
No a u mě se to zlomilo dneska, opustil jsem tu sladkou éru let končících na -náct, teď už mě čekají jen ty léta na -cet a pak na -át. Ale to už tak bejvá, jinak gratulace až někdy kolem půljedenácté večer, to bude přesně čas kdy jsem se prý před 20-ti lety vyskytl.
To mi nemluv ani ze srandy,že do éry -cet,teprve nastupuješ![]()
![]()
![]()
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků