Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Tkadlec Jaroslav píše:stačí příště napsat mám doma tři sáčky sice ne přímo šedý ,ale dá se po nalepení taky barvit
Například moduláři z Kunčic pracující v HO mají prach v N-ku,ale neprodajímilan ferdián píše:Tkadlec Jaroslav píše:stačí příště napsat mám doma tři sáčky sice ne přímo šedý ,ale dá se po nalepení taky barvit
Jardo díky za nabídku,ale já potřebuji prach pro N-ko
Ferda píše:Milane, když jsem ti ukazoval na polici se štěrky a prachem, tak jsem to myslel jako nabídku a né jako, že bych se chtěl pochlubit. Jenomže ty ses nevyslovil, že bys nějaký chtěl a pak se to nějak zamluvilo.
Víš, že od Poláka máme skoro kompletní sortiment štěrků i jiných věcí (trávy, listí) a když bude potřeba, tak si ho umíme doplnit!
Koleje stejně Polákem neštěrkujeme. Používáme osetou strusku a spotřeba je na kila.
Jinak ty prachy tam jsou na štěrkování pěšinek a chodníčků. Tam nám stačí vždycky jen špetka .
Takže zanech prehistorických praktik a stav se. Dneska odpoledne budu po 3tí hodině jak je u mě slušným zvykem.
Ferda píše:Používáme osetou strusku a spotřeba je na kila.
Vladimír_B píše:Ferda píše:Používáme osetou strusku a spotřeba je na kila.
A to Vám ještě šíny z toho nezrezivěly a nezkorodovaly? A čím oséváte? Jitrocelem?
cipisekmp píše:Ahoj, i my na Slovacku CEDNIKUJEME a hlinujeme.
Ahoj Cipisekmp
cipisekmp píše:Musis chystat kdyz to jde a ne si vzpomenout v zime. Zdarec Cipisekmp
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků