POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Zbylo vám něco ze stavby? Nabídněte to ostatním. Pouze soukromé nabídky. Komerční věci okamžitě mažu....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Příspěvekod Vladimír_B » stř 20 bře, 2013 5:45 pm

Petr Zatrepalek píše:Kto z Vás pozná modelára alebo teda aspoň osobu čo sa za ňu vydáva a predstavuje pod menom Mirek PAV, Semovice č. 12, Bystrice u Benešova.

Tak tohle individuum se tu vyskytovalo pod nickem shark a taky jsem naletěl. A teď co s tím/s ním? Mám 100 chutí mu to zajet vysvětlit ručně a stručně. Vyřeší něco podání trestního oznámení? Podle mě ne. :twisted:
>H0< Nejde? To slovo neznám. :-)
Vladimír_B

Příspěvekod Ferda » stř 20 bře, 2013 5:50 pm

Vladimír_B píše:...Vyřeší něco podání trestního oznámení? Podle mě ne. :twisted:

Možná, kdybys ho podal na Ukrajinu, nebo do Ruska.
Formulář k tomu nepotřebuješ a služby tohoto charakteru bývají v nejvyšší kvalitě. Akorát mám obavu, že tam mají o něco vyšší poplatky.
H0 III-IV. Dokonalost je sen!
Ferda

Příspěvekod Rh1014 » stř 20 bře, 2013 6:41 pm

Nevím jestli to je on,ale dnes podal nějaký Mirek inzerát na model bazar kde vysvětluje proč se neozýval.
Rh1014

Příspěvekod Vladimír_B » stř 20 bře, 2013 8:11 pm

Je, podle telefonního čísla. Zkusím tedy sms... :roll:

vsichni. co nedostali modely vcas
Omlouvam se vsem, kterym jsem neposlal objednnane zbozi, neni to podvod, jen muj neplanovany uraz a pobyt v nemocnici. Prisel jsem o laptop proto prosim kupujici o zaslani adresy na muj tlf jako sms.. lap top a maily to vzaly hopem, v patek baliky odchazi, proto mam rad osobku, nikdo nikdy nevi co se stane.
Tak prijmete prosim moji omluvu za zpozdeni
tel.: 608181171, mirek
region: Praha vloženo: 20.3.2013 12:50, inzerát č. 493176
Vladimír_B

Příspěvekod Vladimír_B » pát 29 bře, 2013 2:12 pm

a nic :twisted: Plánuji výlet do české sibiře :!:
Vladimír_B

Příspěvekod TTjarek » sob 30 bře, 2013 7:05 am

Zdravím ve spolek mám dotaz před časem jsem prodal modely jistému Petru Gombovi z Litvínova. Po obdržení zásilky se mi ozval a nebyl s modely spokojen a chtěl modely vrátit, já jsem mu vyhověl a chtěl jsme modely poslat zpět jako dobírku po převzetí dobírky jsem byl zdrcen tím co jsem tam našel. Prakticky nic neodpovídalo tomu co jsem mu poslal, byly tam rozdrcené koleje a hromada plastové drti s domečků. Mám dotaz jaké zkušenosti s ním máte vy či jestli jsme byl podveden jako jediný nebo je nás víc.
TTjarek

Příspěvekod dnovy » sob 30 bře, 2013 8:02 am

Takovýto zmetky zabít málo. Bohužel se to bude těžko prokazovat a toho jsou si tihle ptáčkové vědomi... Když to dáš na PČR tak to nejspíš odloží...Osobně bych to tam ale dal,aspon by si ho ptáčka pozvali...Pokud by měl takovejch škraloupů víc tak je mu to ale jedno, je zvyklý....Já dnes když chci koupit model tak pokud ten člověk není v komunitě známý tak jedině osobní předání..Raději neudělám obchod než aby se z mých težce vidělaných peněyza radovel nějakej ......
dnovy

Příspěvekod mizl » sob 30 bře, 2013 9:28 am

TTjarek píše:Zdravím ve spolek mám dotaz před časem jsem prodal modely jistému Petru Gombovi z Litvínova. Po obdržení zásilky se mi ozval a nebyl s modely spokojen a chtěl modely vrátit, já jsem mu vyhověl a chtěl jsme modely poslat zpět jako dobírku po převzetí dobírky jsem byl zdrcen tím co jsem tam našel. Prakticky nic neodpovídalo tomu co jsem mu poslal, byly tam rozdrcené koleje a hromada plastové drti s domečků. Mám dotaz jaké zkušenosti s ním máte vy či jestli jsme byl podveden jako jediný nebo je nás víc.

Ahoj jsem z Mostu , ale v Litvínově mám známí kteří se zabývají železničním modelářství. Litvínov je od Mostu kousek a je spojen tramvají. Můžu se ti zeptat jestli tohoto pána náhodou neznají.

Michal

Edit : Tak jsem zkusil rozhodit sítě v Litvínově mezi modelářskou komunitu, zda ho někdo nezná .... Sám jsem zvědav jak to dopadne. Při nejlepším si aspoň dají pozor na toto jméno. Myslím, že dle jména by se mohlo jednat o snědočecha. Upozorňuji, že nejsem rasista a pro ti slušným rómům nemám výhrady.
TT, III. - IV., DCC -> LENZ, Mikrolayout, Rajče, Staré kolejiště
mizl

Příspěvekod Yendys » ned 31 bře, 2013 9:09 pm

Zdravím ve spolek. S panem Petrem Gombou mám "neurčité zkušenosti".Reagoval na můj inzerát a chtěl koupit start set. Domluvili jsme se na ceně i způsob platby předem na můj účet,(tehdy jsem se nebránil ani na dobírku), ale pak nereagoval ani na telefony ani na mail, který měl na nějaké ženské jméno na německém servru a peníze nepřišly samozřejmě žádné. Nakonec jsem o nic nepřišel, ale jednání přinejmenším podivuhodné.Několikrát jsem ho prosil, ať dá vědět, zda si to rozmyslel a už nemá zájem, nebo mám počkat, že nemá momentálně peníze - žádní reakce, tak jsem to úplně vypustil. Nemůžu tedy říct tak ani tak ani tak.
Yendys

Příspěvekod mizl » úte 02 dub, 2013 12:47 pm

dnovy píše:Takovýto zmetky zabít málo. Bohužel se to bude těžko prokazovat a toho jsou si tihle ptáčkové vědomi... Když to dáš na PČR tak to nejspíš odloží...Osobně bych to tam ale dal,aspon by si ho ptáčka pozvali...Pokud by měl takovejch škraloupů víc tak je mu to ale jedno, je zvyklý....Já dnes když chci koupit model tak pokud ten člověk není v komunitě známý tak jedině osobní předání..Raději neudělám obchod než aby se z mých težce vidělaných peněyza radovel nějakej ......

Jak jsem slíbil tak jsem rozhodil sítě v Litvínově. Odpovědi se mi dostalo. Proto DŮRAZNĚ varuji před tímto pánem. Je to prý pěkný vykuk.

Cituji odpověď:
Ahoj Michale, k Petrovi Gombovi jsem se dozvěděl, že je to pěknej kretén a dle kamarádů měl už něco podobného. Tedy se sním moc nedávej do hromady.

Michal
TT, III. - IV., DCC -> LENZ, Mikrolayout, Rajče, Staré kolejiště
mizl

Příspěvekod Vladimír_B » pon 08 dub, 2013 2:22 pm

Vagóny dnes v pořádku dorazily...
Vladimír_B

Příspěvekod shark » úte 09 dub, 2013 5:36 am

To jsem rad, nemocnici nikomu nepreju a nehodu uz vubec ne, diky za trpelivost
shark

Příspěvekod shark » úte 09 dub, 2013 5:44 am

Stav se, budes mit modely hned a postovny zpet, matka ti to proti op vyda
shark

Příspěvekod Hanis85 » ned 28 dub, 2013 11:16 am

Dobrý den jak tady čtu toto vlákno tak vidím, že jsem nebyl podvedený sám. Můžu naprosto klidně prohlásit, že Petr Gomba je podvodník. Dluží mi dodneška 2800 Kč. Za nezaplacenou zásilku z února 2012. A aby to nebylo všechno tak na mě podal ještě trestní oznámení a označil mě za podvodníka. Používá telefony 606402536, 721968971. Jelikož jsme tu měli amnestii tak si myslím, že je i kdybych podal trestné oznámení tak to policie odloží. Možná by nebylo od věci to vyvěsit na modelbazar tam by se možná našli další podvedení.
Hanis85

Příspěvekod Hanis85 » úte 28 kvě, 2013 7:46 pm

Tak jsem zalovil a mám další podvedené. Podvádi lidi tím, že si nechává si posílat zboží za které neplatí nebo reklamuje zaslané zboží a vrací lidem zpět prázdné krabice nebo zmetky. A aby to nebylo všechno tak podal na jisté lidi kteří mu nechtěli poslat peníze za nic trestní oznámení a označil je za podvodníky. Používá telefony 606402536, 721968971. Má různé e-maily např: gomba3@centrum.cz atd.. Momentálně podvedl asi šest lidí. Bude to problém prokázat. Podle jistých lidí je z nějakých příčin nesvéprávný. Ale zase to dost věcí objasňuje.
Hanis85

PředchozíDalší

Zpět na Prodám, koupím