Ahoj
No mas to pekne .Takove zabradli z betonovyma sloupkama budu taky potrebovat do sve stanice.
Ty budovy od Benika jsou fakt dobre.Musim se ho zeptat jestli jeste prijima objednavky.Mam problem se stanici tu budovu asi samnedam dohromady.
H.G.
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
mnitka píše:Pánové, to co tu sledujeme je u mě naprostá špička. Moc děkuji za zveřejnění postupů. Jistě nejen já z vaší práce velmi čerpám.
"Beňa" píše:.....Na střechu jedině lepenku,
Mcx píše:Udělal jsem si radost a kousek náspu jsem pokryl foliáží Polák. Obecně náspy a zářezy půjdou foliáži a zbytek rovnějších ploch bude flokovaný. Na prvním náspu je použita kombinace neobdělávaných luk, doplněno trsy různých kvetoucích i nekvetoucích rostlin.
TomBart píše:PS: nakouslo se tu téma mostů. Kdyby někdo chtěl, tak pár stavebnic z papíru mám doma. Jsou to všechno české předlohy ocelových konstrukcí.
TomBart píše:V místě přechodů z foliáže na samodomo flokování bych doporučil použít trochu hrubšího a pak jemného molitanu, tak aby kresba svahové foliáže nebyla......
milan ferdián píše:Mám již velmi dávno vyhlídnuté krásné téma s mostem,jenže není most
Uživatelé procházející toto fórum: PajaF a 3 návštevníků